Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Oudefotoboeken.


 

Sarah Lark - Nieuw-Zeeland: Elizabeth Station 2 - De schaduw van de kauri-boom

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Sarah Lark
Titel: Nieuw-Zeeland: Elizabeth Station 2 - De schaduw van de kauri-boom
ISBN: 9789026137792
Uitgever: de Fontein
Bijzonderheid: Staat: Als nieuw / Bladzijden: 624 / Druk: 1 / Art.nr. : 4eb5365e-3a4a-48fe-82c1-0381daaf7515 / Vindplaats: opslag
Prijs: € 21,99
€ 4,35
Meer info In dit tweede, los te lezen, boek van de Elizabeth Station-serie reis je terug naar Nieuw-Zeeland aan het eind van de 19e eeuw, waar twee jonge, sterke vrouwen een nieuw leven durven op te bouwen.

Nieuw-Zeeland is het decor van ‘De schaduw van de Kauri-boom' van Sarah Lark. Onderdeel van de Elizabeth Station-serie, waarvan ‘Het land met de gouden kust’ het eerste deel is.



Violet Paisley heeft het niet getroffen. Als dochter van een arme mijnwerker met losse handen zijn haar vooruitzichten al niet best. Maar als ze ongewild zwanger raakt, lijkt haar leven voorbij voor het ooit de kans heeft gekregen tot bloei te komen.

Matariki Drury is opgegroeid op Elizabeth Station als de geliefde dochter van Lizzie en Michael. Maar dan wordt zij ontvoerd door haar biologische vader Kahu Heke, een Maori-stamhoofd.

Violet en Matariki weten zich op eigen kracht uit hun benarde situaties te redden – maar dat gaat niet zonder slag of stoot.

Boek bekijken

Oudefotoboeken uit Rhenen

zakelijk

Logo Oudefotoboeken

Geachte klant,
Let op: U betaalt per bestelling €4,35 dus ook als u meerdere boeken tegelijk bestelt blijven de verzendkosten het zelfde.
Dit tarief is voor Nederland!
Tarief voor België is €9,50
Met vriendelijke groet,
Team Oudefotoboeken.nl

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.