Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Oudefotoboeken.


 

Frank Visser - In Alle Redelijkheid

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Frank Visser - In Alle Redelijkheid
Schrijver: Frank Visser
Titel: In Alle Redelijkheid
ISBN: 9789069164014
Uitgever: Ars Aequi Libri
Bijzonderheid: Staat: Als nieuw / Bladzijden: 128 / Druk: 2 / Art.nr. : 9a768234-184a-4852-97d7-529a3761a574 / Vindplaats: opslag
Prijs: € 18,99
€ 4,35
Meer info LIn alle redelijkheidL gaat over de praktijk van het vermogensrecht, het rechtsgebied waar het vooral gaat om de knikkers.Wie moet de schade betalen na een vechtpartij? Wat zijn je rechten als het gekochte slaapkamerameublement in elkaar zakt? Bij wie kun je verhaal halen als de garantie op de stereo-installatie niet verder blijkt te reiken dan de hoek? Wat zijn je rechten en plichten wanneer je een voorwerp vindt?Allemaal vragen waarop het vermogensrecht een antwoord moet geven. Deze en vele andere vragen komen in dit boek aan bod. Daarbij zal blijken dat het vermogensrecht wordt beheerst door het beginsel van de redelijkheid en de billijkheid. Dit beginsel vormt dan ook de rode draad in dit boek.
Het vermogensrecht is voortdurend in beweging. Om die reden is in deze tweede druk de tekst geactualiseerd. Daarnaast is de tekst op enkele onderdelen uitgebreid, bijvoorbeeld met beschouwingen over de vergoedbaarheid van verschillende soorten schades.

Boek bekijken

Oudefotoboeken uit Rhenen

zakelijk

Logo Oudefotoboeken

Geachte klant,
Let op: U betaalt per bestelling €4,35 dus ook als u meerdere boeken tegelijk bestelt blijven de verzendkosten het zelfde.
Dit tarief is voor Nederland!
Tarief voor België is €9,50
Met vriendelijke groet,
Team Oudefotoboeken.nl

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.