Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Pakjeshuis30.


 

Marjan van den Berg - Alleen Sanne / druk 1

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Marjan van den Berg - Alleen Sanne / druk 1
Schrijver: Marjan van den Berg
Titel: Alleen Sanne / druk 1
ISBN: 9789032508227
Uitgever: de Kern
Bijzonderheid: 2005, 240pp, paperback, nieuwstaat
Prijs: € 12,50
Meer info Sanne's moeder overlijdt plotseling op de terugweg vanuit Spanje. De man die ze daar ontmoet heeft, blijkt een zwendelaar te zijn, die in het huis van Sanne inbreekt en voor de nodige verwikkelingen zorgt. Haar zoon Wichard wordt verliefd op een vrouw die twaalf jaar ouder is en twee kinderen heeft.

Als haar man Frank weer met verlof is in Nederland, krijgen ze na een paar weken hevige ruzie. Frank vertrekt met onbekende bestemming. Een paar weken later krijgt hij een ernstig auto-ongeluk en sterft.

Dan komt Sanne erachter dat hij samenwoonde met een jonge vrouw. Ze voelt zich heel eenzaam en besluit de camping aan haar zoon over te laten en een nieuw huis en baan te zoeken ver weg van haar omgeving.
Boek bekijken

Pakjeshuis30 uit Arnhem

particulier

Logo Pakjeshuis30

Welkom bij Pakjeshuis30!
Wij hebben een ruim aanbod in tweedehands boeken. De boeken verkeren in zeer goede / nieuwstaat. Indien een boek beschadig is zal dit duidelijk vermeld staan en zijn foto's van de beschadiging toegevoegd.
Indien u interesse heeft in meerdere boeken, dan kunt u ons een mail sturen om een setprijs inclusief verzendkosten aan te vragen.
Wij streven er naar om uw mail binnen een halve werkdag te beantwoorden. Bestellingen die voor 16:00 uur geplaatst en betaald zijn, zullen nog dezelfde dag verzonden worden.
De levertijd van de boeken is afhankelijk van de gekozen verzendwijze/ vervoerder.
Voor vragen en/of opmerkingen kunt u ons mailen op pakjeshuis30@gmail.com
Ons aanbod wordt regelmatig aangevuld!
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.