Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Pakjeshuis30.


 

Marjolein Bastin - Dicht bij de natuur / dicht bij de natuur

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Marjolein Bastin - Dicht bij de natuur / dicht bij de natuur
Schrijver: Marjolein Bastin
Titel: Dicht bij de natuur / dicht bij de natuur
ISBN: 9789089101396
Uitgever: De Jonge Hond
Bijzonderheid: 2009, paperback
Prijs: € 12,50
Meer info Marjolein Bastin wordt haar hele leven al gegrepen door de schoonheid van de natuur. En al bijna net zo lang weet ze deze schoonheid te vangen in kleurrijke aquarellen.

Composities van bloemen, planten en kleine dieren: vogels, vlinders en insecten, samengebracht in een sfeer van intimiteit. Haar geheim?

Diepgaande kennis van de natuur gecombineerd met grote passie en vakmanschap. Marjolein Bastin – dicht bij de natuur is het eerste boek waarin het vakmanschap en het kunstenaarschap van Marjolein Bastin optimaal worden belicht.

Voor het boek koos Marjolein Bastin twintig van haar favoriete tekeningen. Ze vertelt waarom ze juist die tekeningen heeft gekozen en geeft de kijker inzicht in de totstandkoming ervan. Het onderwerp, de compositie, de techniek, maar vooral de grote liefde voor het tekenen en de natuur komen uitvoerig aan bod.

Verder biedt het boek een dwarsdoorsnede van hoogtepunten uit haar omvangrijke oeuvre. In de inleiding wordt getoond dat Marjolein Bastin in een lange traditie werkt. Zelf heeft ze zich mede laten inspireren door natuurtekenaars Maria Sibylla Merian en Dirk van Gelder door de onvergetelijke Jac. P. Thijsse.
Boek bekijken

Pakjeshuis30 uit Arnhem

particulier

Logo Pakjeshuis30

Welkom bij Pakjeshuis30!
Wij hebben een ruim aanbod in tweedehands boeken. De boeken verkeren in zeer goede / nieuwstaat. Indien een boek beschadig is zal dit duidelijk vermeld staan en zijn foto's van de beschadiging toegevoegd.
Indien u interesse heeft in meerdere boeken, dan kunt u ons een mail sturen om een setprijs inclusief verzendkosten aan te vragen.
Wij streven er naar om uw mail binnen een halve werkdag te beantwoorden. Bestellingen die voor 16:00 uur geplaatst en betaald zijn, zullen nog dezelfde dag verzonden worden.
De levertijd van de boeken is afhankelijk van de gekozen verzendwijze/ vervoerder.
Voor vragen en/of opmerkingen kunt u ons mailen op pakjeshuis30@gmail.com
Ons aanbod wordt regelmatig aangevuld!
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.