Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel pandora.


 

Ven, D. van de - Holland-Amerika Lijn / achteromkijkend naar de Wilhelminakade

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Ven, D. van de - Holland-Amerika Lijn / achteromkijkend naar de Wilhelminakade
Schrijver: Ven, D. van de
Titel: Holland-Amerika Lijn / achteromkijkend naar de Wilhelminakade
ISBN: 9789060132425
Uitgever: Alk, Uitgeverij De
Bijzonderheid: 2002, 176pp., gebonden, linnen band, leeslint, oblong, 15x21cm., Fotoboek met achtergrond commentaar , prima exemplaar
Prijs: € 10,00
€ 3,85
Meer info Niet alles in de krant zetten, hoor, zei de grote HAL-man Willem van der Vorm in 1961. Wat wel van hem in de krant mocht, waren de foto's van Daniël van der Ven. Dat juichte hij zelfs toe. Zo hebben ontelbare foto's van Daniël van de Ven hun weg naar het publiek gevonden.
Alles gebeurde op de Wilhelminakade, toen de grote schepen nog elke dinsdag binnenkwamen en elke vrijdag vertrokken. Dit fotoboek is de herinnering aan toen. Zo was het. Zo werd er geladen, zo werd er gelost en zo werd er scheepgegaan. Zo statig lagen de schepen aan de kade, zo mooi rezen ze op uit het water als de tros was losgesmeten. En zo mooi glinsterde de Waterweg als Daniël weer precies op het goede moment had afgedrukt. Het tijdsbeeld dat dit boek geeft, is bijna volledig.
Boek bekijken

pandora uit Dordrecht

zakelijk

Logo pandora

Pandora heeft sinds 1981 een winkel in de oude binnenstad van Dordrecht met een uitgebreide boekenafdeling / antiquariaat. Daarnaast hebben wij m.b.t. diverse categorieën ook een grote verzameling curieuze en verzamelwaardige boeken, brochures etc ,die alleen via boekwinkeltjes worden aangeboden.
Na een bestelling ontvangt u van ons een bevestiging met de betaal- en verzendgegevens. Pakketverzending is naar keus via PostNL of DHL. De verzendkosten zijn conform hun prijs. U kunt er ook voor kiezen om het pakket in onze winkel op te halen.
Bij uitzondering kan het voorkomen dat een boek reeds verkocht of onvindbaar is, bij voorbaat onze excuses voor dit ongemak.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.