Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Ponsava Books.


 

Zijlstra (Den Haag 1967), Sophie - De verlossing van Liesbeth Bede - Er wonen aardige mensen in Luttelgeest: sportieve ouders met hoogbegaafde kinderen, eerlijke beroepen en grote, glanzende auto's. Een klein paradijs, dat Luttelgeest. Liesbeth Bede verhuist naar het stadje.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Zijlstra (Den Haag 1967), Sophie - De verlossing van Liesbeth Bede - Er wonen aardige mensen in Luttelgeest: sportieve ouders met hoogbegaafde kinderen, eerlijke beroepen en grote, glanzende auto's. Een klein paradijs, dat Luttelgeest. Liesbeth Bede verhuist naar het stadje.
Schrijver: Zijlstra (Den Haag 1967), Sophie
Titel: De verlossing van Liesbeth Bede - Er wonen aardige mensen in Luttelgeest: sportieve ouders met hoogbegaafde kinderen, eerlijke beroepen en grote, glanzende auto's. Een klein paradijs, dat Luttelgeest. Liesbeth Bede verhuist naar het stadje.
ISBN: 9789021403458
Uitgever: Querido - pb 384 pag. Rug goed, ongelezen.
Bijzonderheid: 2016, 1e druk
Prijs: € 7,50
Meer info Er wonen aardige mensen in Luttelgeest: sportieve ouders met hoogbegaafde kinderen, eerlijke beroepen en grote, glanzende auto's. Een klein paradijs, dat Luttelgeest. Liesbeth Bede verhuist naar het stadje omdat ze denkt dat ze er gelukkig kan worden, en de buurtbewoners ontvangen haar hartelijk.
Toch zijn er aanwijzingen dat niet alles is wat het lijkt. Waarom rennen de jongens op school rondjes door de gymzaal terwijl de temperatuur er kunstmatig onder nul gehouden wordt? En wat doen de vrouwen van Luttelgeest iedere vrijdagavond? Liesbeth Bede heeft niets te vrezen zolang ze zich conformeert aan het hogere doel dat deze vrouwen nastreven. Maar het gaat mis zodra ze buiten de lijntjes kleurt.
Boek bekijken

Ponsava Books uit Leidschendam

particulier

Logo Ponsava Books

Deelnemer sinds het begin van Boekwinkeltjes in 2002 - mr drs Hans P. van Weeren, Karekietlaan 6, 2261 CK Leidschendam. Bank NL34INGB0000150049. Verzendkosten: alleen de PostNL kosten worden in rekening gebracht. Bij vragen het aparte vragenformulier gebruiken, niet het bestelformulier - die vragen worden vaak niet gelezen. Bij vragen op het bestelformulier geldt het als bestelling. Toezending geschiedt zo mogelijk direct na ontvangst van de bestelling, U ontvangt gelijktijdig een e-mail die als rekening geldt. Op het vragenformulier kunt U ook vooraf vragen wat de verzendkosten zullen zijn of informeren of bijvoorbeeld open verzending mogelijk en goedkoper is. In vakantieperioden kan enige vertraging optreden. Bij niet-verzekerde verzending geschiedt de verzending voor risico van de koper. Paypal mogelijk (tegen een toeslag van 5%). Wereldwijde verzending. Afhalen en annuleren van een bestelling is niet mogelijk.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.