Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Ponsava Books.


 

Hermans (1 September 1921 - 27 April 1995), Willem Frederik - De laatste resten van tropisch Nederland. Bezoek aan Suriname em de Nederlandse Antillen.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Hermans (1 September 1921 - 27 April 1995), Willem Frederik - De laatste resten van tropisch Nederland. Bezoek aan Suriname em de Nederlandse Antillen.
Schrijver: Hermans (1 September 1921 - 27 April 1995), Willem Frederik
Titel: De laatste resten van tropisch Nederland. Bezoek aan Suriname em de Nederlandse Antillen.
ISBN: 9789023403067
Uitgever: De Bezige Bij, BBLiterair pb 199 pag. Inhoud: Zie scan. Netjes.
Bijzonderheid: 1978, 5e druk (1969ยน)
Prijs: € 5,00
Meer info In Uit talloos veel miljoenen beschrijft Willem Frederik Hermans op de voor hem kenmerkende, sarcastische wijze hoe de dromen van een kleinburger uiteenspatten.
Clemens van Wessel, links socioloog van de universiteit, zoon van een minister, is wrokkig omdat niet hij, maar een of ander broekie tot lector van het instituut is benoemd. Hij schopt het maar niet tot professor, hoe graag hij dat ook wil. Zijn drankzuchtige vrouw Sita, dochter van een winkelier, doet verwoede pogingen een andere droom te verwezenlijken, het schrijven van het kinderboek Beertje Bombazijn. Ziehier het drama: twee mensen die niet hebben wat ze willen en die bovendien buiten hun stand getrouwd zijn.
Boek bekijken

Ponsava Books uit Leidschendam

particulier

Logo Ponsava Books

Deelnemer sinds het begin van Boekwinkeltjes in 2002 - mr drs Hans P. van Weeren, Karekietlaan 6, 2261 CK Leidschendam. Bank NL34INGB0000150049. Verzendkosten: alleen de PostNL kosten worden in rekening gebracht. Bij vragen het aparte vragenformulier gebruiken, niet het bestelformulier - die vragen worden vaak niet gelezen. Bij vragen op het bestelformulier geldt het als bestelling. Toezending geschiedt zo mogelijk direct na ontvangst van de bestelling, U ontvangt gelijktijdig een e-mail die als rekening geldt. Op het vragenformulier kunt U ook vooraf vragen wat de verzendkosten zullen zijn of informeren of bijvoorbeeld open verzending mogelijk en goedkoper is. In vakantieperioden kan enige vertraging optreden. Bij niet-verzekerde verzending geschiedt de verzending voor risico van de koper. Paypal mogelijk (tegen een toeslag van 5%). Wereldwijde verzending. Afhalen en annuleren van een bestelling is niet mogelijk.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.