Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel ProvHof.


 

Treebus, K.F. - Vormwijzer. Een gids bij het vormgeven en produceren van drukwerk.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Treebus, K.F. - Vormwijzer. Een gids bij het vormgeven en produceren van drukwerk.
Schrijver: Treebus, K.F.
Titel: Vormwijzer. Een gids bij het vormgeven en produceren van drukwerk.
ISBN: 9789012083102
Uitgever: 's-Gravenhage, S.D.U,
Bijzonderheid: 1997. 3de druk, 370 pp. Ills. Gebonden met stofomslag. Zeer goed/goed, stofomslag heeft enkele gerepareerde scheurtjes. Rijk geïllustreerd in kleur en zwart-wit, tekstillustraties, literatuurlijst, register.
Prijs: € 2,00
€ 4,25
Meer info De 'Vormwijzer' geeft op heldere, plezierige en rijk geïllustreerde wijze een goed overzicht, van zowel de grafisch-technische als de esthetische aspecten, die nodig zijn voor het verzorgen van drukwerk. Er wordt o.a. aandacht besteed aan het reproduceren van beeldmateriaal, illustratietechnieken, papier, drukprocédés, afwerking, basisbegrippen van vormgeving zoals kleur, contrast en proportie. Het ontwerpen van huis- en bedrijfsstijlen, logo's en handelsmerken krijgt speciale aandacht. Ook wordt er uitvoerig ingegaan op de geschiedenis van het gedrukte woord. De 'Vormwijzer' is een wegwijzer voor hen die zich beroepsmatig met het verzorgen van drukwerk bezighouden, maar ook voor degenen die dit als hobby doen. Studenten aan grafische scholen en academies hebben hiermee een rijke bron van kennis in handen. Een uitgesproken aanwinst op het vakgebied. (Biblion recensie, Redactie.)
Boek bekijken

ProvHof uit Haarlem

particulier

Logo ProvHof

VAN 18 MEI T/M 1 JUNI VERBLIJF IK ELDERS. ZAL WEL (VERTRAAGD) REAGEREN, MAAR KAN VANAF 3 JUNI PAS WEER VERZENDEN.
BIJ BESTELLING VAN UITVERKOOPBOEKEN VAN 1,00 TOT 2,00 EURO VERZEND IK PAS BIJ EEN BESTELLING VANAF TOTAAL € 5,00. SUPERGROTE BESTELLINGEN LIEVER OPHALEN.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.