Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Scriptum Art Books.


 

Heijbroek, J.F. & E.L. Wouthuysen: - Portret van een kunsthandel. De firma van Wisselingh en zijn compagnons 1838-heden.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Heijbroek, J.F. & E.L. Wouthuysen: - Portret van een kunsthandel. De firma van Wisselingh en zijn compagnons 1838-heden.
Schrijver: Heijbroek, J.F. & E.L. Wouthuysen:
Titel: Portret van een kunsthandel. De firma van Wisselingh en zijn compagnons 1838-heden.
ISBN:
Uitgever: Waanders
Bijzonderheid: Zwolle 1999, 328 pp. Dutch text, numerous ills. (some colour), paperback.
Prijs: € 20,00
Meer info Kunsthandel Van Wisselingh werd in 1838 opgericht en bestaat dus al ruim 150 jaar. Wat ging er om in dat bedrijf, wat was er te koop en wie waren de klanten? Met welke handelaars werd samengewerkt en wie waren geduchte concurrenten? En tenslotte, wie vormden al die jaren de drijvende kracht achter de firma? Aan de hand van het rijke bedrijfsarchief - een unicum in de kunsthandel - wordt een antwoord op deze vragen gegeven. Rond de eeuwwisseling had Van Wisselingh & Co vestigingen in Amsterdam en Londen. Daarnaast is vooral lang op Canada gehandeld. Portret van een kunsthandel geeft een kijk achter de schermen van dit veelzijdige bedrijf en belicht de persoonlijke contacten met kunstenaars, handelaars en verzamelaars.
Boek bekijken

Scriptum Art Books

zakelijk

Scriptum Art Books uit Den Haag

Logo Scriptum Art Books

Scriptum Art Books is een gespecialiseerde online kunstboekwinkel en uitgever. Scriptum Art Books is deelnemer aan een aantal kunstbeurzen zoals ondermeer TEFAF Maastricht, PAN Amsterdam, Art Breda, KunstRAI. Bezoeken is altijd mogelijk, maar graag op afspraak om teleurstelling of een dichte deur te voorkomen.
Verzendkosten die in rekening worden gebracht zijn de netto verzendkosten. Deze kunnen dus variƫren afhankelijk van het gewicht en dikte van het pakket.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.