Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Scriptum Art Books.


 

SPARNAAY - Lieverloo, Karin van & Simon McKeown: - Tjalf Sparnaay. The Bigger Picture.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: SPARNAAY - Lieverloo, Karin van & Simon McKeown: - Tjalf Sparnaay.  The Bigger Picture.
Schrijver: SPARNAAY - Lieverloo, Karin van & Simon McKeown:
Titel: Tjalf Sparnaay. The Bigger Picture.
ISBN:
Uitgever: Waanders
Bijzonderheid: 02 2024, (24 x 28 cm), 192 pp. Dutch, 125 colour ills., hardcover.
Prijs: € 29,95
Meer info Tjalf Sparnaay, internationaal bekend door en geroemd om zijn iconische olieverfschilderijen van gebakken eieren, hamburgers en nog veel meer, viert in 2024 zijn veertigjarig jubileum als beeldend kunstenaar. In dit boek blikt hij terug en vertelt hij over zijn weg naar de kunsten, over zijn schildersdrift en over wat nog komen gaat. Als je voor een doek van Tjalf Sparnaay (Haarlem, 1954) staat, gebeurt er iets met je. Het beeld dat je ziet, blijft je bij. En dat is precies waar het hem om te doen is: "Ik ben een plaatjesmaker. Ik wil plaatjes maken dat je raakt. Maar het gaat mij ook om het grotere geheel, om the bigger picture." Sparnaay wil dat je verder kijkt dan je ziet. Hij doet je beseffen dat je de dingen om je heen ook op een andere manier kunt bekijken. Humor, optimisme en positiviteit, het zit allemaal in zijn voorstellingen.
Boek bekijken

Scriptum Art Books

zakelijk

Scriptum Art Books uit Den Haag

Logo Scriptum Art Books

Scriptum Art Books is een gespecialiseerde online kunstboekwinkel en uitgever. Scriptum Art Books is deelnemer aan een aantal kunstbeurzen zoals ondermeer TEFAF Maastricht, PAN Amsterdam, Art Breda, KunstRAI. Bezoeken is altijd mogelijk, maar graag op afspraak om teleurstelling of een dichte deur te voorkomen.
Verzendkosten die in rekening worden gebracht zijn de netto verzendkosten. Deze kunnen dus variƫren afhankelijk van het gewicht en dikte van het pakket.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.