Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel SomeThingz Books etc.


 

Hywell Williams. - De middeleeuwen: de belangrijkste politieke, militaire en culturele ontwikkelingen in Europa tussen 950 - 1450.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Hywell Williams. - De middeleeuwen: de belangrijkste politieke, militaire en culturele ontwikkelingen in Europa tussen 950 - 1450.
Schrijver: Hywell Williams.
Titel: De middeleeuwen: de belangrijkste politieke, militaire en culturele ontwikkelingen in Europa tussen 950 - 1450.
ISBN: 9789044734553
Uitgever: Aartselaar Deltas 2013
Bijzonderheid: Gebonden, hardcover met stofomslag, 223pp., 22.5x28.5cm., talrijke ills. in kleur, in zeer goede staat (stofwikkel met lichte gebruikssporen).
Prijs: € 19,95
€ 5,99
Meer info De belangrijkste politieke, militaire en culturele ontwikkelingen in Europa 950-1450 De middeleeuwen zijn waarschijnlijk het meest miskende hoofdstuk uit onze Europese geschiedenis. Vaak wordt dit tijdperk, dat begint na de val van het West-Romeinse Rijk en eindigt met de renaissance, ten onrechte samengevat als een periode van algemeen verval en grote armoede. Maar tijdens de middeleeuwen werden ook heel wat belangrijke funderingen gelegd voor onze huidige samenleving en cultuur. Het was een tijd waarin machtige koninkrijken ontstonden in Engeland, Frankrijk en Spanje, een tijd van verstedelijking en ontwikkeling van de handel, een tijd waarin indrukwekkende romaanse en gotische kathedralen verrezen, een tijd van hoofse liefde en troubadours, en een tijd waarin de eerste universiteiten in Bologna, Parijs en Oxford werden opgericht. Helaas werden de middeleeuwen ook gekenmerkt door veel geweld en bloedvergieten, door grootscheepse kruistochten, door de Honderdjarige Oorlog en door de vreselijke pandemie van de Zwarte Dood. Historicus Hywel Williams brengt dit boeiende tijdperk opnieuw tot leven in dit prachtige, rijk geïllustreerde boek. Op een toegankelijke manier gidst hij u door het politieke, culturele en maatschappelijke verleden van Europa tijdens de hoge en late middeleeuwen.
Boek bekijken

SomeThingz Books etc

zakelijk

SomeThingz Books etc uit Scherpenheuvel-Zichem, België

Logo SomeThingz Books etc

Beste boekenliefhebber, na iedere bestelling ontvangt u ALTIJD EEN BEVESTIGING PER EMAIL van mij. Indien u geen email heeft ontvangen van info@somethingz.be, controleer dan zeker uw SPAMBOX. De verzending gebeurt steeds via geregistreerde post met track and trace. De VERZENDKOST bedraagt steeds €5.99, ongeacht het gewicht van het pakket, en dit zowel voor verzending naar Nederland als voor verzending binnen België. Uw bestelling wordt zorgvuldig en stevig verpakt om beschadiging tijdens transport te voorkomen. Bedankt alvast voor uw aankoop én uw vertrouwen. Met vriendelijke groeten, Tom Cops (www.somethingz.be / info@somethingz.be)
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.