Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Willem.


 

Bots, Mirre - De cirkel voltooien. Levenslessen in het hospice

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Bots, Mirre - De cirkel voltooien. Levenslessen in het hospice
Schrijver: Bots, Mirre
Titel: De cirkel voltooien. Levenslessen in het hospice
ISBN: 9789069637525
Uitgever: Altamira-Becht
Bijzonderheid: 2007, 144pp, Gebonden in nette staat met opdracht voor in boek
Prijs: € 4,50
€ 3,85
Meer info Vrijwilligerswerk in een hospice
Openhartig verslag van binnenuit

De hospicebeweging ontstond ruim vijftig jaar geleden in Engeland en is inmiddels uitgewaaierd over alle delen van de wereld. In een hospice wordt palliatieve zorg verstrekt aan mensen die in hun laatste levensfase verkeren. Niet de genezing van de patiënt is het doel, maar een zo hoog mogelijke kwaliteit van het leven. De dood wordt gezien als een natuurlijk proces, dat niet onnodig wordt gerekt of verkort. Naast behandeling van pijn en lichamelijke klachten is er veel aandacht voor de emotionele, psychosociale en psychische problemen van stervenden. In een hospice werken doorgaans veel vrijwilligers.
Publiciste Mirre Bots heeft tweeënhalf jaar als vrijwilliger in een hospice gewerkt en zij doet in De cirkel voltooien openhartig verslag van die periode. Ze beschrijft het leven in een hospice van binnenuit: welke emoties, processen en ontwikkeling de mensen die er verblijven en hun naasten doormaken, en wat het werken in een hospice betekent voor haar als vrijwilliger. Wat kom je tegen, hoe ga je daarmee om, hoe vind je de juiste innerlijke houding en wat leer je ervan?
Mirre Bots is al meer dan twintig jaar werkzaam als journalist en publicist. Haar artikelen verschijnen in tijdschriften als Jonas, Happinez, Onkruid en VolZin.
Boek bekijken

Willem uit Rotterdam

particulier

Logo Willem

Wij sturen altijd een mail met eventueel betaallink. Deze kan in de spam terecht komen wat kan gebeuren. Wij sturen de mail met het volgende alias: willempronk1948@gmail.com
Portokosten voor brievenbuspakjes in Nederland € 3,85. Portokosten pakketten in Nederland € 4,15 bij verzending naar DHL afhaalpunt. Afleveren aan huis dan € 6,25. Wanneer afleveren aan huis gewenst is dan na bestellen wachten op betaallink, en bij bestellen aangeven thuisbezorgen.
Naar België versturen we via Mondial Relay, dat betekent verzending naar afhaalpunt. De verzendkosten bedragen dan € 6,60. Er kan ook gekozen worden voor DPD waarvoor de verzendkosten € 8,15 zijn, dan bezorging aan huis. Graag bij bestellen aangeven wat de voorkeur heeft.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.