Schuller, Robert A - Zelfs al ga ik door een dal...

Schrijver:
Titel: Zelfs al ga ik door een dal...
Taal: Nederlands
Uitgever: Thomas Nelson Publishers / Hour of Power, 2006
Bijzonderheden: 244 pp, paperback, in goede staat
Prijs: € 2,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
“Misschien zegt u wel tegen uzelf ‘Het is voorbij,’ wanneer u in de spiegel kijkt. ‘Ik ben alles kwijt.’ Maar de waarheid is dat God een plan met uw leven heeft dat geweldiger is dan u zich kunt voorstellen. Hier en nu.”

Robert A. Schuller weet waarover hij spreekt. Toen hij zelf door een dal van diepe duisternis ging, vond hij de weg naar een gelukkig overwinningsleven. Maar om door een dal heen te kunnen komen, hebben wij de juiste leidraad nodig. Die leidraad ontdekte Schuller in de door velen geliefde Psalm 23.
Zijn eigen tocht door een diep dal begon in januari 1984 toen hij zijn gemeente moest confronteren met de pijnlijke mededeling dat zijn huwelijk was gestrand. Tegelijkertijd vroeg hij zich stilletjes af of dit ook niet het einde van zijn bediening betekende. ‘Hoe kan ik nu anderen bijstaan als ik m’n eigen problemen al niet kan oplossen?’ dacht hij. Maar weldra zou hij merken dat het stappenplan dat hij voor zijn eigen herstel ontwikkelde, ook een geweldige hulp voor anderen was.
Of u nu met echtscheiding te maken hebt, met ziekte, met het overlijden van een dierbare, met een financiële tegenvaller of met welk ander schijnbaar onoverkomelijk probleem dan ook; dit boek kan het antwoord op uw gebeden zijn!
De tien stappen van Schuller voeren u vers voor vers door Psalm 23 waarbij blokkades voor herstel – bijvoorbeeld schuld, zelfbeklag, zelfverwijt, angst, niet kunnen vergeven – opgeruimd worden. Zelfs al ga ik door een dal is vooral een bewijs van de herstellende en genezende kracht van geloof en gebed. “om door een dal van diepe duisternis heen te kunnen gaan, moet u bereid zijn u te laten dragen. En daar is vertrouwen voor nodig,” verklaart Schuller. “Als u leert loslaten en u door God laat helpen, zal uw geloof u vanuit het dal van diepe duisternis naar het Beloofde Land brengen.”
Verder lezen

Boekenprinses uit Nuis

zakelijk
Verzending van boeken vindt plaats na ontvangst van de betaling. Ophalen is mogelijk na afspraak.
Wij reageren altijd binnen 24 uur na uw bestelling. Heeft u binnen deze tijd geen reactie ontvangen, dan is onze mail waarschijnlijk in de spambox terecht gekomen.
We verzenden via DPD. De tarieven voor thuisbezorging bedragen € 4,15 voor brievenbuspost, € 6,00 voor pakketten tot 1 kg en € 6,25 voor pakketten van 1 kg tot 10 kg. Voor pakketten is het mogelijk om deze af te halen bij een DPD parcelshop, bij pakketten tot 1 kg bedragen de verzendkosten dan € 5,00 en bij pakketten van meer dan 1 kg bedragen de verzendkosten dan € 5,25. Boeken worden standaard naar het huisadres gezonden, wilt u liever afhalen bij een parcelshop, dan dit graag bij de bestelling aangeven. Meerdere boeken ineens kopen scheelt verzendkosten.
De verzendkosten naar België bedragen € 7,00 thuisbezorgd.
Verzendkosten naar andere landen zijn op aanvraag.
Retourneren is mogelijk binnen 14 dagen. Retourkosten zijn voor eigen rekening.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Schuller, Robert A - Zelfs al ga ik door een dal...

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Boekenprinses

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Boekenprinses
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    Boekenprinses
    Kamer van Koophandel nummer: 74918257
    NL860073166B01
  • Na uw bestelling ontvangen u en Boekenprinses een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Boekenprinses vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Boekenprinses kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.