Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Appelius, Johannes Conradus - Bedenkingen over de orde des heil

Schrijver:
Titel: Bedenkingen over de orde des heils en de algemeene aanbieding van het euangelie aan den wel eerwaarden, wel geleerden heer David Kleman, (...) Voorgesteld in eenige brieven door E.D.P.
Taal: Nederlands
Uitgever: Martinus de Bruyn - Amsterdam 1775-'76
Bijzonderheden: Opn. gebonden, halfperkament, (4), 610, (18), (4 (bekendmaking van den boekverkoper wegens het zeer geächt maandwerk, getijteld: De Nederlandsche Bibliotheek)) blz.
Prijs: € 175,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Het laatste stukje bevat, op de verso van het titelblad: Berigt voor den binder. Bij 't innaajen of binden van het geheele werk tot één boekdeel, moet alleen de titel blijven, die voor het eerste stuk geplaatst is, en die van het tweede, derde, vierde, vijfde en zede stuk, weggenomen worden. Elk stuk (6 stukken) met een eigen titelpagina. Niet in de SGT.
Verder lezen

Versprille uit Krabbendijke

zakelijk

Logo Versprille

Van 10 t/m 18 mei zijn we gesloten. Vanaf 20 mei hopen we u weer van dienst te zijn,

De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Appelius, Johannes Conradus - Bedenkingen over de orde des heils en de algemeene aanbieding van het euangelie aan den wel eerwaarden, wel geleerden heer David Kleman, (...) Voorgesteld in eenige brieven door E.D.P. Appelius, Johannes Conradus - Bedenkingen over de orde des heils en de algemeene aanbieding van het euangelie aan den wel eerwaarden, wel geleerden heer David Kleman, (...) Voorgesteld in eenige brieven door E.D.P. Appelius, Johannes Conradus - Bedenkingen over de orde des heils en de algemeene aanbieding van het euangelie aan den wel eerwaarden, wel geleerden heer David Kleman, (...) Voorgesteld in eenige brieven door E.D.P.