Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Damen, Paul - Jong in de jaren ' / 60 met cd / druk 1

Schrijver:
Titel: Jong in de jaren ' / 60 met cd / druk 1
ISBN: 9789021519036
Taal: Nederlands
Uitgever: Kosmos Uitgevers Bv
Bijzonderheden: 1992, Paperback / softback, 23x15x1 cm, 238 gram. Wordt geleverd mét CD. Ziet uit als nieuw.
Prijs: € 9,00
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Beschrijving van het roerige en bewogen decennium vanuit de optiek van de 'tieners' van destijds. De auteur (1954) studeerde politicologie en is werkzaam als journalist en publicist. Hij bekijkt de Nederlandse jeugd in de jaren zestig met speciaal oog voor de volgende aspecten: de groeiende welvaart, de opmars van de televisie, sport, literatuur, uitgaansleven, politiek (Provo), sex, mode en muziek. De beschrijving is bepaald amusant voor de doelgroep (40-plussers). Met name de grillige uitingen in mode en popmuziek worden in aardige formuleringen vervat. Datzelfde geldt voor de rellen rond Beatrix' huwelijk en rondom het Maagdenhuis. Helaas sluit het afgebeelde fotomateriaal niet goed aan bij de vele beschreven situaties en verschijnselen. Ook is er geen diepgravende analyse van het ontstaan van de jeugdcultuur, noch een synthese achteraf. Niettemin zal menig generatiegenoot van de auteur met een glimlach van herkenning dit boekje lezen, met als achtergrondmuziek het bijgeleverde CD-tje met nummers van o.a. Chuck Berry en de Yardbirds.
(Biblion recensie, Dr. J.L.G. van Oudheusden.)
Samen met "Jong in de jaren '50" voor € 15,00
Naam eerste eigenaar en koopdatum staan op schutblad.
Verder lezen

lezen.muziek uit Mierlo

particulier

Logo lezen.muziek

Lezen&Muziek heeft uitsluitend boeken en tijdschriften uit privébezit. Geen handelsvoorraad. Bij meer boeken, minder verzendkosten. Verzendkosten gelden voor Nederland. Voor alle boeken en tijdschriften geldt dat er enige gebruikssporen zijn en meestal naam en aankoopdatum op p3. Snelle service en goede verpakking. Boeken ophalen in Mierlo is prima.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Damen, Paul - Jong in de jaren ' / 60 met cd / druk 1 Damen, Paul - Jong in de jaren ' / 60 met cd / druk 1 Damen, Paul - Jong in de jaren ' / 60 met cd / druk 1