Owen , Sri . [ isbn 9789043904209 ] - Azie Nieuwe Stijl . ( De

Schrijver:
Titel: Azie Nieuwe Stijl . ( De vernieuwde Zuidoost-Aziatische keuken . ) In dit unieke boek wordt voor het eerst onderzocht hoe de Zuidoost-Aziatische keuken zich in de laatste decennia heeft ontwikkeld, zowel op eigen grondgebied als daarbuiten. -
ISBN: 9789043904209
Uitgever: Tirion Culinair .
Bijzonderheden: gebonden met harde kaft en omslag in als nieuwe staat - 0617 - 1e dr 2002 - 192 p - 1040 gr - 22x27,2 cm
Prijs: € 10,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
- Een nieuwe wereld aan smaken en aroma's is ook in het Westen opengegaan en maakt nu deel uit van ons dagelijks leven: in restaurants, supermarkten en op markten treffen we steeds meer Zuidoost-Aziatische gerechten en ingrediënten aan. Met dit boek is het nu voor iedereen mogelijk de Thaise salades, curries, satés en pittige noedelgerechten zelf te bereiden.
De 150 intrigerende recepten komen uit alle hoeken van Zuidoost-Azië; sommige zijn opnieuw bewerkte klassieke gerechten, zoals Penang laksa asam, andere zijn echt nieuw, zoals de verse shiitakes gevuld met groentetartaar, de Tahoe-aspergesoufflé en het verrukkelijke ongewone ijs van zwarte kleefrijst. Sri Owen stemt haar recepten af op de Westerse smaak en levensstijl zonder dat de authentieke smaak verloren gaat. Naast de recepten staan er in het boek ook nauwkeurige en prachtig geïllustreerde beschrijvingen van typisch Zuidoost-Aziatische ingrediënten, zoals chilipeper, limoenblad, noedels en paksoi. Tevens komen basistechnieken als stomen, barbecuen en frituren aan bod.


Zuid-Oost-Aziatische keukens hebben zich de laatste jaren sterk ontwikkeld, niet alleen in de landen zelf, ook in westerse keukens waar Aziatisch wordt gekookt. Sri Owen wil in dit boek aan de hand van geheel nieuwe recepten en moderne variaties op bestaande klassieke gerechten die veranderingen laten zien. In de inleiding gaat zij in op het belang van de combinatie van smaken (gebruik van kruiden en specerijen) en textuur. De recepten staan verdeeld op soort gerecht: soepen, snacks, stoofgerechten enz. of technieken: bakken en frituren, stomen en koken enz. en worden afgewisseld met mooi gefotografeerde productinformatie. Bij elk recept een toelichting over herkomst, gebruik van bepaalde ingredienten, speciale kenmerken enz. waarbij combinatiegerechten worden genoemd, alsmede vervangende ingredienten voor zaken die in West-Europa niet verkrijgbaar zijn. Geillustreerd met prachtige paginagrote en kleinere kleurenfoto's. Jammer dat de Britse maatvoering te strikt werd vertaald. Tot slot een beknopte Engelstalige literatuuropgave. Alfabetisch register. Voor hobbykoks een zeer inspirerende uitgave.
Verder lezen

DE ESOTERIER uit Amstelveen

zakelijk

Logo DE  ESOTERIER

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .
IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen
info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133
Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Owen , Sri . [ isbn 9789043904209 ] - Azie Nieuwe Stijl . ( De vernieuwde Zuidoost-Aziatische keuken . ) In dit unieke boek wordt voor het eerst onderzocht hoe de Zuidoost-Aziatische keuken zich in de laatste decennia heeft ontwikkeld, zowel op eigen grondgebied als daarbuiten.  - Owen , Sri . [ isbn 9789043904209 ] - Azie Nieuwe Stijl . ( De vernieuwde Zuidoost-Aziatische keuken . ) In dit unieke boek wordt voor het eerst onderzocht hoe de Zuidoost-Aziatische keuken zich in de laatste decennia heeft ontwikkeld, zowel op eigen grondgebied als daarbuiten.  -

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij DE ESOTERIER

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met DE ESOTERIER
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    Bocurio
    Kamer van Koophandel nummer: 34138285
    NL001177745B36
    http://www.bocurio.nl
  • Na uw bestelling ontvangen u en DE ESOTERIER een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DE ESOTERIER vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • DE ESOTERIER kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.