Daniken , Erich von . [ isbn 9789024509867 ] 1217 - Tekens vo

Schrijver:
Titel: Tekens voor de Eeuwigheid . ( De boodschap van Nazca . ) Waartoe dienden de gigantische lijnen en figuren in de vlakte van Nazca Peru, die door het werk van Erich von Däniken over de hele wereld bekend werden? -
ISBN: 9789024509867
Uitgever: Luitingh - Sijthoff .
Bijzonderheden: Gebonden als nieuw met harde kaft en omslag - 1217 - 1e dr 1998 - 240 p - 536 gr
Prijs: € 12,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De succesvolle archeologisch onderzoeker is weer ter plekke en onthult:
Het raadsel van Nazca, het oudste. Meest indrukwekkende zoekplaatje in de geschiedenis van de mensheid, is bijna opgelost!

Met 150 sensationele, nooit eerder gepubliceerde kleuren foto's.


De auteur (1935), die inmiddels 20 titels op zijn naam heeft staan, is teleurgesteld omdat weinig academische wetenschappers zijn speculatieve onderzoek serieus namen. In 1995 nam hij duizenden kleurenfoto's (150 ervan staan in dit boek) van de Peruaanse hoogvlakten van Nazca en Palpa. Daar ligt, slechts zichtbaar vanuit een vliegtuig, een gigantisch geografisch prentenboek van bodemkerftekeningen (dieren- en vogelfiguren, gehelmde 'antenne'wezens en wezens met stralenkransen) alsmede een vaak onderling verbonden netwerk van lijnen en geometrische figuren plus 'pistes', waarvoor zelfs hele bergtoppen zijn afgevlakt. Onder de grond trof hij er een oeroud, kilometerslang stelsel van waterbuizen aan. Hij verwerpt helder alle bestaande theorieën (geen bezigheidstherapie voor Indianen, geen sterrenkundige atlas, geen sportcomplex, geen weefbanen). Ooit landden hier buitenaardse mijnbouwers die goud, zilver en ijzer dolven. Voor de Indianen waren dat goden die ter plaatste vereerd moesten worden met omhooggerichte tekens. Zij imiteerden een nog ouder, oorspronkelijk door de 'goden' aangelegd visueel aanvliegpatroon, dat ook door de auteur is gefotografeerd. Die man heeft vast gelijk.
Verder lezen

DE ESOTERIER uit Amsterdam

Logo DE ESOTERIER

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .

IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1069 VM :

info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 049706743 B 02. Mobiel 0618330133

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Daniken , Erich von . [ isbn 9789024509867 ] 1217 - Tekens voor de Eeuwigheid . ( De boodschap van Nazca . ) Waartoe dienden de gigantische lijnen en figuren in de vlakte van Nazca Peru, die door het werk van Erich von Däniken over de hele wereld bekend werden? -

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij DE ESOTERIER

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
 • U handelt deze order direct af met DE ESOTERIER
 • Na uw bestelling ontvangen u en DE ESOTERIER een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DE ESOTERIER vermeld.
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
 • DE ESOTERIER kan betaling vooraf vragen.
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.