Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

ESCOFFIER: Escoffier voor de keuken van nu. Bouillons, Sauzen & Garn

Schrijver:
Titel: ESCOFFIER: Escoffier voor de keuken van nu. Bouillons, Sauzen & Garnituren - Hilary Newstead - uitgeverij Spectrum, stofomslag
Taal: Nederlands
Uitgever:
Bijzonderheden:
Prijs: € 35,00
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
De meest verfijnde recepten uit de klassieke Franse traditie nu voor iedereen toegankelijk. Auguste Escoffier (1846-1935) was de chef-kok van de Franse culinaire traditie. Hij zwaaide de scepter over 's werelds meest verfijnde keukens, waaronder Savoy, Carlton en Ritz. Zijn Guide Culinaire - die hij voortdurend uitbreidde en herzag - bevat alles wat hij dacht of schreef over de kunst waaraan hij zich zo volledig overgaf. Tot op heden waren echter, behalve voor professionele koks, zijn recepten vrijwel ontoegankelijk.
Verder lezen

VOL-DE-VENT uit Zwolle

particulier

Logo VOL-DE-VENT

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

 - ESCOFFIER:   Escoffier voor de keuken van nu. Bouillons, Sauzen & Garnituren - Hilary Newstead - uitgeverij Spectrum, stofomslag