Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw
ESCOFFIER: Escoffier voor de keuken van nu. Bouillons, Sauzen & Garn
Schrijver: | |
---|---|
Titel: | ESCOFFIER: Escoffier voor de keuken van nu. Bouillons, Sauzen & Garnituren - Hilary Newstead - uitgeverij Spectrum, stofomslag |
Taal: | Nederlands |
Uitgever: | |
Bijzonderheden: | |
Prijs: | € 35,00 |
Verzendkosten: | € 4,50 (binnen Nederland) |
Meer info: |
De meest verfijnde recepten uit de klassieke Franse traditie nu voor iedereen toegankelijk. Auguste Escoffier (1846-1935) was de chef-kok van de Franse culinaire traditie. Hij zwaaide de scepter over 's werelds meest verfijnde keukens, waaronder Savoy, Carlton en Ritz. Zijn Guide Culinaire - die hij voortdurend uitbreidde en herzag - bevat alles wat hij dacht of schreef over de kunst waaraan hij zich zo volledig overgaf. Tot op heden waren echter, behalve voor professionele koks, zijn recepten vrijwel ontoegankelijk.
|
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.