Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Arnold, Godfried - Het leeven der voornaamste oudvaders of woes

Schrijver:
Titel: Het leeven der voornaamste oudvaders of woestyniers; By een vergaaderd en met een voorreede verzien, van Godfried Arnold. Eerste deel.
Taal: Nederlands
Uitgever: Sebastiaan Petzold - Amsterdam 1701
Bijzonderheden: Opn. gebonden in half-perkament, 8o; (6), 51, 44, 565, (1) blz. Met titelprent. Drielandenverkeer, deel 1, 57.
Prijs: € 95,00 (Excl. verzendkosten)

Versprille uit Krabbendijke

zakelijk

Logo Versprille

De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Arnold, Godfried - Het leeven der voornaamste oudvaders of woestyniers; By een vergaaderd en met een voorreede verzien, van Godfried Arnold. Eerste deel. Arnold, Godfried - Het leeven der voornaamste oudvaders of woestyniers; By een vergaaderd en met een voorreede verzien, van Godfried Arnold. Eerste deel. Arnold, Godfried - Het leeven der voornaamste oudvaders of woestyniers; By een vergaaderd en met een voorreede verzien, van Godfried Arnold. Eerste deel. Arnold, Godfried - Het leeven der voornaamste oudvaders of woestyniers; By een vergaaderd en met een voorreede verzien, van Godfried Arnold. Eerste deel. Arnold, Godfried - Het leeven der voornaamste oudvaders of woestyniers; By een vergaaderd en met een voorreede verzien, van Godfried Arnold. Eerste deel. Arnold, Godfried - Het leeven der voornaamste oudvaders of woestyniers; By een vergaaderd en met een voorreede verzien, van Godfried Arnold. Eerste deel.