Mendicutti, Eduardo - Bulgaarse minnaars; roman; vert. (uit het

Schrijver:
Titel: Bulgaarse minnaars; roman; vert. (uit het Spaans) door Adri Boon.- Vert. van: Los novios bulgaros - 1993.
ISBN: 9789028417618
Taal: Nederlands
Uitgever: Wereldbibliotheek,
Bijzonderheden: 1994/1e dr./240 p./paperback met flappen/nieuw
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Daniel Vergara is een veertiger in goeden doen die zichzelf afschildert als 'een echte heer'. Hij vertelt over zijn lachwekkende en wrange verhouding met de bloedmooie Kyril, een Bulgaarse uitvreter die is aangespoeld op de liefdesmarkt van de Madrileense Puerta del Sol.
Daniel wordt hopeloos verliefd op Kyril en verleent hem algauw de status van maintené. Daardoor ziet Kyril zich eindelijk bevrijd van de afmattende noodzaak pm voortdurend op zoek te gaan naar nieuwe cliënten.
Maar Kyril is een veeleisend heerschap, moeilijk in de omgang en zelfs gewelddadig. Hij doet voor steeds meer en steeds dwazere zaken een beroep op zijn beschermheer. Daniel is genereus, hulpvaardig, verantwoordelijk en blijft onder alle omstandigheden een gentleman. En omdat Daniel door liefde verblind alles kan verdragen, wordt ook Ka lina, Kyrils vriendin, naar Madrid gehaald. Dan gaat hun kameraadschap over in een merkwaardige ménage à trois. Met alle gevolgen van dien.

'Bulgaarse minnaars' is een moderne schelmenroman en liefdesroman ineen, met drie hoofdpersonen die evenzeer kluchtfiguur als menselijk personage zijn. In hun lotgevallen worden ernst en hilariteit. diepgang en frivoliteit, het groteske en wrange met elkaar vermengd. Op lichtvoetige toon wordt zo een boeiend eigentijds thema aan de orde gesteld: hoe ver gaan mensen in hun misbruik van anderen om er zelf beter van te worden?
Verder lezen

GOED VERKEERD uit Utrecht

particulier

Logo GOED VERKEERD

HERENLITERATUUR VOOR BEIDERLEI KUNNE. Uw bestelling wordt per e-mail bevestigd. Betaling vooraf, waarna spoedige en correcte verzending op basis PostNL-tarief volgt. Afhalen en bezoek (uitsluitend op afspraak!) mogelijk. Actieve zoekdienst homo-logische boeken. Stel uw vraag!

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij GOED VERKEERD

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met GOED VERKEERD
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en GOED VERKEERD een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van GOED VERKEERD vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • GOED VERKEERD kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.