Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Zwaan, A van der - Ontwerp van organisatie-onderzoek / druk 1

Schrijver:
Titel: Ontwerp van organisatie-onderzoek / druk 1
ISBN: 9789023220206
Uitgever: Gorcum b.v., Konink. Van
Bijzonderheden: 1984, paperback, 218pp, in goede staat.
Prijs: € 9,00
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Dit leerboek voor de praktijk van het organisatieonderzoek houdt zich alleen en in het bijzonder bezig met onderzoek en analyse van organisatieproblemen in zowel profit als non-profit organisaties. De organisatietheorie en haar modellen komen slechts dan ter sprake als dit in het belang van de methode van dit leerboek zelf noodzakelijk is. Aan de hand van vele praktijkvoorbeelden worden achtereenvolgens behandeld de beginselen, de toepassingen en de methodologische verdieping van het organisatieonderzoek. Het boek is geschreven voor hen die vanuit hun beleidsmatige, bedrijfsmatige of beheersmatige bezigheden steeds weer tegen velerlei organisatieproblemen oplopen. Wel is H.B.O. nivo minimaal vereist om ten volle profijt van dit leerboek te kunnen hebben. Voorzien van literatuurlijst.
(NBD|Biblion recensie, Drs. W.G. Petersen)
Verder lezen

lezen.muziek uit Mierlo

particulier

Logo lezen.muziek

Lezen&Muziek heeft uitsluitend boeken en tijdschriften uit privébezit. Geen handelsvoorraad. Bij meer boeken, minder verzendkosten. Verzendkosten gelden voor Nederland. Voor alle boeken en tijdschriften geldt dat er enige gebruikssporen zijn en meestal naam en aankoopdatum op p3. Snelle service en goede verpakking. Boeken ophalen in Mierlo is prima.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Zwaan, A van der - Ontwerp van organisatie-onderzoek / druk 1 Zwaan, A van der - Ontwerp van organisatie-onderzoek / druk 1 Zwaan, A van der - Ontwerp van organisatie-onderzoek / druk 1 Zwaan, A van der - Ontwerp van organisatie-onderzoek / druk 1