A. den Uil-van Golen - Uil van Golen, A. den-Joelles overgave (

Schrijver:
Titel: Uil van Golen, A. den-Joelles overgave (nieuw)
ISBN: 9789401906562
Uitgever:
Bijzonderheden: In Joelles overgave van A. den Uil-van Golen krijgt Joelle een grote klap te verduren als ze hoort dat ze ernstig ziek is. Verschrikkelijk nieuws, maar ook het begin van een nieuwe toekomst. In het ziekenhuis komt Joelle in contact met een man di...
Prijs: € 15,00
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
In Joelles overgave van A. den Uil-van Golen krijgt Joelle een grote klap te verduren als ze hoort dat ze ernstig ziek is.
Verschrikkelijk nieuws, maar ook het begin van een nieuwe toekomst. In het ziekenhuis komt Joelle in contact met een man die haar meerdere keren op een positieve manier verrast. Hoewel ze het probeert tegen te houden, komt Joelle erachter dat ze haar verliefde gevoelens niet kan onderdrukken. Maar ze vecht ook nog steeds tegen haar ziekte.
Joelles overgave van A. den Uil-van Golen is een bijzondere roman over de mooiste en lelijkste kanten van het leven, en hoe dicht bij elkaar die kunnen liggen.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

A. den Uil-van Golen - Uil van Golen, A. den-Joelles overgave (nieuw)