Pease, Allan & Barbara - Waarom mannen en vrouwen met hun licha

Schrijver:
Titel: Waarom mannen en vrouwen met hun lichaam zeggen wat ze eigenlijk niet willen vertellen(1) Waarom mannen niet luisteren en vrouwen niet kunnen kaartlezen(2) Waarom mannen niet luisteren ...en maar één ding tegelijk kunnen(3)
Taal: Nederlands
Uitgever: Het Spectrum(1), Rainbow Pockets(2), Het Spectrum(3)
Bijzonderheden: 1e druk 2004, paperback(1), 1999, pocket(2), 4e druk 2001, kleine paperback(3)alle boeken in goede staat, resp. 408, 299, en 124 blz.
Prijs: € 12,50
Verzendkosten: € 7,70 (binnen Nederland)
Meer info:
Formaat: 20,5x14x3,5 cm(1) 18x11,5x2 cm(2) en 15x10,5x1cm(3)
(boek 1) Waarom staan mannen in de 'kapotte-rits'-houding? Waarom moet je nooit je armen over elkaar heen slaan? Waarom laat een vrouw als ze flirt haar kin op haar handen rusten? Waarom stappen we liever niet in een volle lift? Hoe komt het dat voeten de waarheid vertellen?
Door lichaamstaal straal je vaak onbewust iets anders uit dan je zelf denkt. De schrijvers laten zien hoe dat komt, aan de hand van recente psychologische, biologische en sociale inzichten. Met veel humor vertellen ze over duimvertoon, de tunnelvisie van mannen, het miniroksyndroom, pluisjes plukken, de comboypose en territoriumdrift bij automobilisten. Dit boek vol herkenbare voorbeelden maakt je bewust van je lichaamstaal, wat handig is is situaties op het werk, met vrienden en in de liefde.
(boek 2) Mannen kunnen maar één ding tegelijk en vrouwen hebben geen ruimtelijk inzicht. Een van de vele verschillen tussen mannen en vrouwen. Dit boek laat zien waarom mannen de stadsplattegrond niet hoeven te draaien om te weten of de volgende afslag links of rechts is, en vrouwen wel. Verhelderend en humoristisch laten de schrijvers aan de hand van wetenschappelijk onderzoek, evolutionaire biologie, psychologische analyses en sociale veranderingen hun licht schijnen op het raadsel van het verschil tussen man en vrouw.
(boek 3) 'In de hemel van een man heeft hij drie afstandsbedieningen en blijft de wc-bril omhoog staan'.
Mannen en vrouwen verschillen van elkaar. De een is niet beter of slechter dan de anders - maar anders. Een boekje vol nuchtere adviezen, wetenschappelijke feiten en grappige tekeningen: ze leren je meer over jezelf en het gewaardeerde andere geslacht.
Verder lezen

De Boekenetalage uit Dinxperlo

particulier
Standaard is de verzending via PostNL. Op verzoek ook mogelijk via DPD voor euro 6,50 binnen Nederland.
Bij bestellingen in één keer van totaal meer dan 35 euro, geen verzendkosten. Ongezien een boek bestellen is een zaak van wederzijds vertrouwen. Bij voorbaat dank voor uw vertrouwen.
SOMS KOMEN ONZE BERICHTEN IN DE SPAM-BOX TERECHT.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Pease, Allan & Barbara - Waarom mannen en vrouwen met hun lichaam zeggen wat ze eigenlijk niet willen vertellen(1) Waarom mannen niet luisteren en vrouwen niet kunnen kaartlezen(2) Waarom mannen niet luisteren ...en maar één ding tegelijk kunnen(3) Pease, Allan & Barbara - Waarom mannen en vrouwen met hun lichaam zeggen wat ze eigenlijk niet willen vertellen(1) Waarom mannen niet luisteren en vrouwen niet kunnen kaartlezen(2) Waarom mannen niet luisteren ...en maar één ding tegelijk kunnen(3) Pease, Allan & Barbara - Waarom mannen en vrouwen met hun lichaam zeggen wat ze eigenlijk niet willen vertellen(1) Waarom mannen niet luisteren en vrouwen niet kunnen kaartlezen(2) Waarom mannen niet luisteren ...en maar één ding tegelijk kunnen(3)

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekenetalage

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Boekenetalage
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekenetalage een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekenetalage vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Boekenetalage kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.