Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Diversen - Ontwikeling in belonen, Belonen in ontwikkeling. 25

Schrijver:
Titel: Ontwikeling in belonen, Belonen in ontwikkeling. 25 Jaar FWG. Met CD Jan Akkerman.
Taal: Nederlands
Uitgever: FWG eigendom BV
Bijzonderheden: 2003, 296pp, hardcover 22x26x3 cm. Verzenden naar DHL-point bij u in de buurt: € 4,00. Fantastisch uitgevoerd. Nieuwstaat.
Prijs: € 25,00
Verzendkosten: € 6,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Het boek beschrijft de ontwikkeling van het FWG-systeem in de eerste 25 jaar. Een basisboek van iedere manager en HRM-er die met functiewaardering werkt.

Zorgorganisaties binnen de verschillende zorgbranches (geboortezorg, ggz, gehandicaptenzorg, VVT en ziekenhuizen) gebruiken het functiewaarderingssysteem van Stichting FWG. Hiermee kunnen zij de zwaarte van de functies bepalen en ze indelen in functiegroepen. In de cao's van de genoemde branches worden deze functiegroepen vervolgens gekoppeld aan salarisschalen. Hierdoor ontstaat de grootst mogelijke uniformiteit met betrekking tot beloning in de sector.
Het FWG-systeem is een bewezen, betrouwbaar systeem in de gezondheidszorg, dat jaarlijks geactualiseerd wordt naar aanleiding van ontwikkelingen in functies. Het doel van toepassing van een functiewaarderingssysteem is dat hetzelfde werk op dezelfde manier beloond wordt. En dat concurrentie op arbeidsvoorwaarden zo veel mogelijk wordt voorkomen.
BASIS VOOR HR-BELEID
Voor een organisatie is het niet alleen prettig om functies te kunnen ordenen naar zwaarte; ook biedt het indelen van functies een goede basis voor HR-beleid. Zo bieden de gegevens in het functiehuis aanknopingspunten voor bijvoorbeeld competentiemanagement, resultaatgerichtheid, beoordelen en belonen en strategisch personeelsmanagement.
Verder lezen

lezen.muziek uit Mierlo

particulier

Logo lezen.muziek

Lezen&Muziek heeft uitsluitend boeken en tijdschriften uit privébezit. Geen handelsvoorraad. Bij meer boeken, minder verzendkosten. Verzendkosten gelden voor Nederland. Voor alle boeken en tijdschriften geldt dat er enige gebruikssporen zijn en meestal naam en aankoopdatum op p3. Snelle service en goede verpakking. Boeken ophalen in Mierlo is prima.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Diversen - Ontwikeling in belonen, Belonen in ontwikkeling. 25 Jaar FWG. Met CD Jan Akkerman. Diversen - Ontwikeling in belonen, Belonen in ontwikkeling. 25 Jaar FWG. Met CD Jan Akkerman. Diversen - Ontwikeling in belonen, Belonen in ontwikkeling. 25 Jaar FWG. Met CD Jan Akkerman. Diversen - Ontwikeling in belonen, Belonen in ontwikkeling. 25 Jaar FWG. Met CD Jan Akkerman. Diversen - Ontwikeling in belonen, Belonen in ontwikkeling. 25 Jaar FWG. Met CD Jan Akkerman.