Tuurenhout, Thijs - 10 x Delft

Schrijver:
Titel: 10 x Delft
ISBN: 9788385312086
Taal: Nederlands
Uitgever: Scriptum Books
Bijzonderheden: 2011, hardcover, goed exemplaar
Prijs: € 8,95
Verzendkosten: € 4,20 (binnen Nederland)
Meer info:
8385312080

Delft is wereldberoemd. Dat klinkt aanmatigend voor een kleine stad, maar er is niets te veel mee gezegd. Overal kent men het Delfts blauw, de bijzettingen van de Oranjes in de Nieuwe Kerk worden wereldwijd gevolgd, tentoonstellingen van Delftse schilders als Vermeer zijn steevast blockbusters en de Technische Universiteit levert al meer dan anderhalve eeuw ingenieurs van wereldklasse af. Dit boek geeft een beeld van hedendaags Delft in foto's van Thijs Tuurenhout, verdeeld over tien thema's die de stad kenmerken. Elk thema is door historicus Gerrit Verhoeven voorzien van een inleiding. Hierin worden historische achtergronden geschetst – niet uitputtend, maar voldoende om te begrijpen hoe Delft is geworden tot wat het heden ten dage is: een kleine stad met een grote naam.

Thijs Tuurenhout is landschapsfotograaf die ook graag in de stad rondkijkt en zich laat inspireren door het licht. Hij is 40 jaar werkzaam als fotograaf bij de ANWB en bij Scriptum sinds 2003.

Gerrit Verhoeven is historicus en kunsthandelaar, en was stadsarchivaris van de gemeente Delft.
Verder lezen

Ann d'er Winkel

zakelijk

Ann d'er Winkel uit Driebergen-Rijsenburg

Logo Ann d'er Winkel

De getoonde portokosten bij het boek zijn de portokosten per bestelling in Nederland voor thuisbezorging. Bestellingen worden, na betaling, verstuurd tijdens openingsdagen. Portokosten worden per bestelling gerekend en niet per boek. Ophalen in Driebergen is ook mogelijk (graag vermelden bij bestellen) Retourkosten voor koper. Kijk bij www.annderwinkel.nl voor meer informatie.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Tuurenhout, Thijs - 10 x Delft Tuurenhout, Thijs - 10 x Delft