Timothy Radcliffe - Waar draait het om? / als je christen bent

Schrijver:
Titel: Waar draait het om? / als je christen bent
ISBN: 9789043513043
Taal: Nederlands
Uitgever: Averbode
Bijzonderheden: 304pp, 2007, paperback, in goede staat,
Prijs: € 3,45 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Samenvatting
'Ik moet mijn provinciaal behoorlijk ge iteerd hebben met mijn voortdurend vragen naar de waarheid van de christelijke leerstukken, terwijl hij het liever over voetbal had', schrijft Radcliffe over zijn eerste jaren als dominicaan. Dat verlangen naar waarheid doortrekt zijn hele antwoord op de vraag van dit boek. Hij weet dat uitspraken over God alleen maar begrijpelijk zijn in de context van een leven dat op God gericht is. In hun hoop, vrijheid, vreugde, moed en niet te vergeten liefde zouden christenen iets kunnen laten zien van Gods aan-wezigheid.
Dit boek spreekt over de betekenis van christen-zijn in een steeds veranderende cultuur, in het Westen en daarbuiten, en geeft een oecumenisch antwoord op de verdeeldheid in de kerken. Hij zet mensen stevig met de benen op de grond: 'we zijn geroepen om thuis te zijn op plekken die zo ver uit elkaar liggen als je je maar kunt voorstellen - in ons lichaam en in het koninkrijk van God'.
TIMOTHY RADCLIFFE is opgeleid in Oxford en Parijs. Hij heeft theologie gedoceerd in Oxford en zich ingezet in het pastoraat voor mensen met AIDS. In 1992 werd hij, 47 jaar oud, verkozen tot overste van zijn wereldwijde orde. Hij maakte reizen naar religieuzen in Azi Afrika en Latijns-Amerika. Hij spreekt even overtuigend en humoristisch als hij schrijft. Zijn boeken over christelijke spiritualiteit zijn bekroond en alom vertaald. In het Nederlands verschenen reeds Vrienden van God (2002) en Zusters en Broeders (2003).
Verder lezen

Axel uit Axel

particulier

Logo Axel

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Timothy Radcliffe - Waar draait het om? / als je christen bent Timothy Radcliffe - Waar draait het om? / als je christen bent

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Axel

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Axel
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Axel een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Axel vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Axel kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.