Hanny van de Steeg-Stolk - Steeg-Stolk, Hanny van de-Bloemen op

Schrijver:
Titel: Steeg-Stolk, Hanny van de-Bloemen op de rotsen
ISBN: 9789059771222
Uitgever:
Bijzonderheden: Bloemen op de rotsen is een roman in de Citerreeks van Hanny van de Steeg-Stolk.  Brigit en haar vriend Peter ontmoeten de jarige Vincent, op de avond dat beiden hebben genoten van een heerlijke vakantie in Zwitserland. De kleine bloemetjes, die ...
Prijs: € 4,00
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Bloemen op de rotsen is een roman in de Citerreeks van Hanny van de Steeg-Stolk. 
Brigit en haar vriend Peter ontmoeten de jarige Vincent, op de avond dat beiden hebben genoten van een heerlijke vakantie in Zwitserland. De kleine bloemetjes, die zomaar op de rotsen bloeien, vond ze een groot wonder.
Het contact met Vincent verdiept zich en Brigit raakt in de ban van hem. Ze vertrouwt hem volkomen, met alle gevolgen van dien. Brigit raakt zwanger van Vincent en als zij hem ermee confronteert, krijgt ze een totaal andere Vincent te zien.
Er volgt een zware tijd voor Brigit, maar met hulp van lieve mensen om haar heen, vindt ze haar weg. Op een dag staat Brigit, samen met haar dochter oog in oog met Vincent, die totaal van de kaart lijkt. Maar wat nu?
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Hanny van de Steeg-Stolk - Steeg-Stolk, Hanny van de-Bloemen op de rotsen