Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Meer, Frits van der & Hans Sibbelee - Imago Christi. Christusb

Schrijver:
Titel: Imago Christi. Christusbeeltenissen in de sculptuur benoorden Alpen en Pyreneeën
ISBN: 9789061531081
Taal: Nederlands
Uitgever: Mercatorfonds, 1980
Bijzonderheden: Linnen met stofomslag. Als nieuw, kartonnen cassette. Prachtig geillustreerd. , 30x24 cm
Prijs: € 7,25 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Dit magnifieke boek van de grote kenner van de oud-christelijke kunst is een bevlogen verslag van een pelgrimstocht door de Nederlanden, Frankrijk en de Bondsrepubliek, op zoek naar de gestalte van de Verlosser, zoals die in beeldhouw- en houtsnijwerk van ca. 350-1827 tastbaar werd gemaakt. In het tekstgedeelte (100 blz., moeilijkheidsgraad I) wordt een erudiete en gevoelige typologie gegeven van de meestvoorkomende Christus beeltenissen. De rest van het boek bestaat uit interessante full-page foto's, enkele in kleur. Via nummers in de tekst wordt hiernaar verwezen. Met aantekeningen. bij tekst en foto's, iconografisch en topografisch register en citatenvertalingen.
Verder lezen

Stokroosboeken uit Zutphen

particulier

Logo Stokroosboeken

Mailtjes die via Boekwinkeltjes worden verzonden komen nog wel eens in de SPAM terecht. Controleer ook hier svp. Alle boeken worden zorgvuldig omschreven. Verzendtarief brievenbuspakjes Nederland per post.nl. (thans euro 3,95). Pakketpost wordt verzonden voor euro 6,25.
Voorheen Antiquariaat de Stokroos. 25 jaar ervaring, maar wegens pensionering nu als particulier nog steeds met boeken in de weer. Grote algemene voorraad van prima kwaliteit. Accent op boeken over planten, dieren en geschiedenis. Wij verzenden onze boeken dagelijks. De boeken worden verpakt in een bubbeltjesfolie enveloppe of in een doos(je).
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.