Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Hitchens, Dolores - Schandaal in de schaduw

Schrijver:
Titel: Schandaal in de schaduw
Taal: Nederlands
Uitgever: Amsterdam : De Arbeiderspers, 1962
Bijzonderheden: Pocket, 191 pp. In redelijk goede staat
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Scheur in omslag achterzijde, naam op titelpagina.
Vertaling (Maria de Roo) van Sleep with Slander
Detective Jim Sader

Julia Clara Catherine Maria Dolores Robins Norton Birk Olsen Hitchens (25 december 1907 - 1 augustus 1973), beter bekend als Dolores Hitchens, was een Amerikaanse mysterieschrijver die veel schreef van 1938 tot aan haar dood. Ze schreef ook als D. B. Olsen, en onder de pseudoniemen Dolan Birkley en Noel Burke.

Hitchens werkte mee aan vijf 'spoorwegmysteries' - "politieprocedures over een ploeg spoorwegagenten" - met haar tweede echtgenoot, Bert Hitchens, een spoorwegdetective. Ze week ook uit naar andere genres, waaronder Westerns. Veel van haar mysterie-romans waren geënt op personage Rachel Murdock.

Hitchens schreef Fool's Gold, de roman uit 1958 aangepast door Jean-Luc Godard voor zijn film Bande à part (Band of Outsiders, 1964). Haar roman The Watcher werd aangepast voor een aflevering van de tv-serie Thriller die werd uitgezonden op 1 november 1960.
Verder lezen

Apollonius uit Sint Hubert

particulier

Logo Apollonius

Bestelt u meerdere boeken, dan verzenden wij ze samen en betaalt u maar één keer verzendkosten. Bij bestellingen met een totaalbedrag van € 50,00 of meer is binnen Nederland de verzending gratis - bij bestellingen onder de 10 kg.
Verzendingen vinden plaats na ontvangst van betaling.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Hitchens, Dolores - Schandaal in de schaduw Hitchens, Dolores - Schandaal in de schaduw Hitchens, Dolores - Schandaal in de schaduw Hitchens, Dolores - Schandaal in de schaduw