Felix Muller - Kunst der Kelten, 700 vor bis 700 nach Chr.

Schrijver:
Titel: Kunst der Kelten, 700 vor bis 700 nach Chr.
Uitgever: Brussel, Mercatorfonds, 2009
Bijzonderheden: Hardcover, Ca. 300 Seiten, ca. 450 mehrheitlich farbige Abbildungen, Zeichnungen, Karten und Plane.Text in Deutsch. ISBN 9789061538639.
Prijs: € 44,00
Verzendkosten: € 6,99 (binnen België)
Meer info:
Art of the Celts. 700 BC to AD 700, biedt een overzicht van de uitzonderlijke artistieke creativiteit van de oude Kelten, van het begin tot aan de Ierse miniaturen die het einde van de cultuur inluidden. Deze 1400 jaar durende geschiedenis wordt geillustreerd met 450 uit heel Europa afkomstige kunstwerken, van de Atlantische Oceaan tot de Zwarte Zee en van Schotland tot Bulgarije, en waarvan meerdere spectaculaire vondsten nog nooit eerder werden gepubliceerd. Ontdek dit prachtige en rijk geillustreerde boek! De eerste bijdragen van het Noorden aan de Europese kunst worden belicht en vergeleken met de Griekse, Etruskische en Romeinse kunst. Er wordt aandacht besteed aan het buitengewone netwerk van relaties dat ontstond tussen de grote beschavingen van de Middellandse Zee en de Kelten en zich uitstrekte tot aan de Zwarte Zee en het goud van de Scythen. Aan de hand van de meest recente kunsthistorische methodes worden mysterieuze werken en ornamenten ontcijferd en vooral de rankenversieringen, spiralen en plantenmotieven. De nooit eerder gepubliceerde intacte grafschat van het Keltische prinselijk graf van Hochdorf (Duitsland), de Keltische Toetanchamon, (530 v. Chr.), komt hier ruim aan bod. De meest indrukwekkende pagina's van de codex van de abdij van Sankt Gallen worden gereproduceerd. Het boek biedt een didactisch overzicht van de ontwikkeling van de Keltische kunst door middel van de verklarende catalogus waarin 40 meesterwerken worden besproken en een visueel repertorium van een honderdtal motieven die de talrijke verbanden tussen de Keltische ornamentatie op diverse plaatsen in Europa en door de eeuwen heen illustreert. Dit boek biedt een synthese van de Keltische cultuur en is een must voor al wie interesse heeft voor de oorsprong van de Europese kunst. Deutsche ausgabe
Verder lezen

Erik Tonen Books uit Antwerpen

zakelijk

Logo Erik Tonen Books

Bedankt voor uw bestelling.
We sturen uw bestelling via verzendpartner POSTNL ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 6.99 Euro voor Nederland en België. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Felix Muller - Kunst der Kelten, 700 vor bis 700 nach Chr.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Erik Tonen Books

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Erik Tonen Books
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Erik Tonen Books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Erik Tonen Books vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Erik Tonen Books kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.