Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Vermeulen. Bart e.a. - Stokvis & Stadsmest. Archeologie van Dev

Schrijver:
Titel: Stokvis & Stadsmest. Archeologie van Deventerstad en platteland in de middeleeuwen.
Taal: Nederlands
Uitgever: Stichting Archeologie IJssel/Vechtstreek. Deventer.
Bijzonderheden: 2007, 1e druk, 96 pagina's, gebonden, afmeting: 23,5 x 23,5 cm. Conditie: In bijna nieuwstaat. Zie foto's.
Prijs: € 8,50
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Samenvatting:
Al 60 jaar graven archeologen in Deventer.
In dit boek over de middeleeuwse Deventenaren (Stokvissen) en de bewoners van het platteland wordt voor het eerst een toegankelijk overzicht gegeven van de resultaten van 60 jar onderzoek in een van de meest boeiende historische steden van Nederland.
Je leest over de stad en het platteland, de huizen in Deventer, oorlog en verdediging, ambachten, geloof, ziekenzorg, handel en transport.
Met foto's, illustraties en kaartjes in kleur.
Verder lezen

Toetje uit Apeldoorn

particulier

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Vermeulen. Bart e.a. - Stokvis & Stadsmest. Archeologie van Deventerstad en platteland in de middeleeuwen. Vermeulen. Bart e.a. - Stokvis & Stadsmest. Archeologie van Deventerstad en platteland in de middeleeuwen. Vermeulen. Bart e.a. - Stokvis & Stadsmest. Archeologie van Deventerstad en platteland in de middeleeuwen. Vermeulen. Bart e.a. - Stokvis & Stadsmest. Archeologie van Deventerstad en platteland in de middeleeuwen. Vermeulen. Bart e.a. - Stokvis & Stadsmest. Archeologie van Deventerstad en platteland in de middeleeuwen. Vermeulen. Bart e.a. - Stokvis & Stadsmest. Archeologie van Deventerstad en platteland in de middeleeuwen. Vermeulen. Bart e.a. - Stokvis & Stadsmest. Archeologie van Deventerstad en platteland in de middeleeuwen. Vermeulen. Bart e.a. - Stokvis & Stadsmest. Archeologie van Deventerstad en platteland in de middeleeuwen. Vermeulen. Bart e.a. - Stokvis & Stadsmest. Archeologie van Deventerstad en platteland in de middeleeuwen.