Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Amsler, K. - Kurts fototips. Onderwaterfotografie in de praktij

Schrijver:
Titel: Kurts fototips. Onderwaterfotografie in de praktijk
ISBN: 9789070206345
Taal: Nederlands
Uitgever: Vipmedia Publishing & Services, Breda
Bijzonderheden: 1996, hardcover in blauw linnen met omslag, 143 pp. conditie: zeer goed, zie foto's. Boek kan óók worden afgehaald in Amsterdam Noord.
Prijs: € 12,50
Verzendkosten: € 3,85 (binnen Nederland)
Meer info:
Waarom, wat en waar fotograferen dat hoeft men bi j de huidige verbreiding van de onderwaterfotografie geen duiker meer te vertellen. Maar de vraag blijft: Hoe moet ik fotografen? Hiervoor heeft Kurt Amsler, gebaseerd op zijn vele fotocursussen, een op de praktijk gerichte cursus ontwikkeld. Vanaf het begin worden de basisbegrippen, de uitrusting, alle mogelijkheden en de daarvoor benodigde technieken van de onderwaterfotografie in woord en beeld verklaard. Stap voor stap wordt in op zichstaande hoofdstukken praktische tips gegeven die erom vragen om uitgeprobeerd te worden. En de tekst is kort en bond met als motto: Kurt in het kort!

Om een succesvol onderwater-fotograaf als de auteur te worden moet je 1) een goede duiker zijn, 2) behoorlijk wat van fotografie in het algemeen weten en 3) creativiteit bezitten. Amsler geeft tips op alle drie gebieden, uitgesplitst naar detailonderwerpen als model-, wrak-, grot-, macro-, grootboek-, normale lens-, dag-, nacht-fotografie, compositie, etc. Basiskennis, uitrusting (merken en mogelijkheden) en onderhoud, en belang van (additioneel) flitsen worden niet vergeten. Veelomvattend, ook voor gevorderde fotografen. Het geheel is passend geïllustreerd met vele fraaie foto's in kleur, enkele thematisch in zwart-wit.
Verder lezen

DE PAREL uit Amsterdam

particulier

Logo DE PAREL

Wil je je geld in je zak houden in plaats van uit te geven aan verzendkosten? Nou, hier is een briljant idee! We hebben een fantastisch ophaalpunt voor boeken in Amsterdam Noord. Stuur ons gewoon een e-mail om een afspraak te maken, en we zullen je de weg wijzen naar ons mysterieuze afhaaladres. Niet alleen bespaar je geld, maar je krijgt ook nog eens een avontuurlijke ervaring. Waar wacht je nog op? Schrijf ons snel!

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Amsler, K. - Kurts fototips. Onderwaterfotografie in de praktijk Amsler, K. - Kurts fototips. Onderwaterfotografie in de praktijk Amsler, K. - Kurts fototips. Onderwaterfotografie in de praktijk Amsler, K. - Kurts fototips. Onderwaterfotografie in de praktijk Amsler, K. - Kurts fototips. Onderwaterfotografie in de praktijk Amsler, K. - Kurts fototips. Onderwaterfotografie in de praktijk Amsler, K. - Kurts fototips. Onderwaterfotografie in de praktijk Amsler, K. - Kurts fototips. Onderwaterfotografie in de praktijk Amsler, K. - Kurts fototips. Onderwaterfotografie in de praktijk Amsler, K. - Kurts fototips. Onderwaterfotografie in de praktijk