Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Kaiser, Addy; Van Zoonen, Liesbet (Redactie) - Blikvanger - Rec

Schrijver:
Titel: Blikvanger - Reclame: het spel van kijken en bekeken worden
ISBN: 9789071035531
Taal: Nederlands
Uitgever: In de Knipscheer, Amsterdam
Bijzonderheden: 1993, paperback, 112pp. Conditie: redelijk tot goed, zie foto’s. Boek kan óók worden afgehaald in Amsterdam Noord.
Prijs: € 5,50
Verzendkosten: € 3,85 (binnen Nederland)
Meer info:
HET VROUW- EN MANBEELD IN DE RECLAME: Reclame heeft als uiteindelijk doel een produkt, merk of dienst te verkopen.

ROLOMKERING: Steeds vaker gaan reclamemakers over tot uitingen, die de traditionele sekseStereotypen op hun kop zetten.

KIJKEN EN BEKEKEN WORDEN: In de reclame hebben mannelijke lustobjecten overduidelijk hun intrede gedaan. Het zijn de mannen van Coebergh, Chanel, Calvin Klein, Levi's en van Van Gils. SteEdes meer mannen presenteren zich zonder overhemd en zo kan het voorkomen dat ook een vrouw eens voelt hoe een Van Gils pak zit.

COMMERCIËLE MOTIEVEN: Bij nader inzien blijken er minder altruïstische redenen te zijn voor het poneren van de man als lustobject. Ten eerste lijkt het vrouwelijk lichaam uitgeput in haar mogelijkheden de kijker te verrassen.

HEBBEN EN ZIJN: Kortom, mannen hebben de zaken onder controle of in de hand en vrouwen zijn eenvoudigweg aanwezig op een bepaalde manier. Mannen hebben een lichaam, vrouwen zijn een lichaam.
Verder lezen

DE PAREL uit Amsterdam

particulier

Logo DE PAREL

Wil je je geld in je zak houden in plaats van uit te geven aan verzendkosten? Nou, hier is een briljant idee! We hebben een fantastisch ophaalpunt voor boeken in Amsterdam Noord. Stuur ons gewoon een e-mail om een afspraak te maken, en we zullen je de weg wijzen naar ons mysterieuze afhaaladres. Niet alleen bespaar je geld, maar je krijgt ook nog eens een avontuurlijke ervaring. Waar wacht je nog op? Schrijf ons snel!

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Kaiser, Addy; Van Zoonen, Liesbet (Redactie) - Blikvanger - Reclame: het spel van kijken en bekeken worden Kaiser, Addy; Van Zoonen, Liesbet (Redactie) - Blikvanger - Reclame: het spel van kijken en bekeken worden Kaiser, Addy; Van Zoonen, Liesbet (Redactie) - Blikvanger - Reclame: het spel van kijken en bekeken worden Kaiser, Addy; Van Zoonen, Liesbet (Redactie) - Blikvanger - Reclame: het spel van kijken en bekeken worden Kaiser, Addy; Van Zoonen, Liesbet (Redactie) - Blikvanger - Reclame: het spel van kijken en bekeken worden