M. van Rossum, Wim de Jong - Alles Wat Man Vrouw Moet Weten Zb

Schrijver:
Titel: Alles Wat Man Vrouw Moet Weten Zb 3322
ISBN: 9789046100219
Uitgever: Pocket
Bijzonderheden: Conditie: Redelijk
Prijs: € 3,90
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
ALLES WAT EEN VROUW MOET WETEN, W de Jong Waarom willen mannen nooit dansen en zeuren vrouwen altijd over hun gewicht? Waarom doen mannen alleen de noodzakelijkste boodschappen terwijl vrouwen eindeloos kunnen winkelen??? Waarom kunnen mannen beter inparkeren dan vrouwen?? Jarenlang discussieerden (en ruzieden! ) Volkskrant-lezers van beiderlei over deze en andere kwesties. Duizenden brieven en e-mails werden er gewijd aan de talloze mee- en tegenvallers in het leven van man en vrouw, en nog heeft het er geenzins de schijn van dat de problemen tussen de seksen hiermee zelfs maar werden benoemd of uitgesproken. In alles wat een man/vrouw moet weten, maken Milou van Rossum en Wim de Jong de balans op van de Nederlandse twee of meerpersoonshuishoudens anno nu. De leukste, opzienbarendste,schokkendste en opvallendste bijdragen uit de Volkskrant werden voor dit boek gebundeld. Deze overzichtelijke gids is dan ook een onmiskenbaar naslagwerkje, dat in vele relaties een gezonde discussie zal doen ontbranden.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

M. van Rossum, Wim de Jong - Alles Wat Man Vrouw Moet Weten Zb 3322 M. van Rossum, Wim de Jong - Alles Wat Man Vrouw Moet Weten Zb 3322