Green, John & Levithan, David - Will Grayson, Will Grayson

Schrijver:
Titel: Will Grayson, Will Grayson
ISBN: 9789047703969
Taal: Nederlands
Uitgever: Gottmer
Bijzonderheden: 2017, hardcover met stofomslag, goed exemplaar
Prijs: € 9,90
Verzendkosten: € 4,20 (binnen Nederland)
Meer info:
Op de meest onwaarschijnlijke plek in Chicago ontmoet Will Grayson, will grayson. De eerste Will Grayson is een jongen die vooral probeert zo onopvallend mogelijk te zijn. Maar dat is tamelijk onmogelijk als je beste vriend Tiny Cooper is, de gayste mens ter wereld die werkt aan zijn Buiten¬gewoon Magis¬trale musical en ervan overtuigd is dat het universum om hem draait, en om iedereen die zich in zijn buurt bevindt.

De tweede will grayson is vooral boos. Boos op zijn leven, op de wereld, op alles - al weet hij eigenlijk niet waarom. En dan heeft hij ook nog een tamelijk irritante beste vriendin die nooit begrijpt wanneer hij alleen gelaten wil worden.

Wanneer Will - tot leven gebracht door John Green - en will - bezield door David Levithan - elkaar ontmoeten, raakt hun leven in een stroomversnelling die uitmondt in de première van Tiny's musical.

Hilarisch, verrukkelijk bizar en tegelijkertijd vreselijk herkenbaar: iedereen zal in Will en will zichzelf herkennen.
Verder lezen

Ann d'er Winkel

zakelijk

Ann d'er Winkel uit Driebergen-Rijsenburg

Logo Ann d'er Winkel

De getoonde portokosten bij het boek zijn de portokosten per bestelling in Nederland voor thuisbezorging. Bestellingen worden, na betaling, verstuurd tijdens openingsdagen. Portokosten worden per bestelling gerekend en niet per boek. Ophalen in Driebergen is ook mogelijk (graag vermelden bij bestellen) Retourkosten voor koper. Kijk bij www.annderwinkel.nl voor meer informatie.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Green, John & Levithan, David - Will Grayson, Will Grayson Green, John & Levithan, David - Will Grayson, Will Grayson