Chad Harbach - Art of Fielding

Schrijver:
Titel: Art of Fielding
ISBN: 9780316217538
Uitgever: Hachette
Bijzonderheden: Conditie: Redelijk
Prijs: € 8,50
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Het boek 'Art of Fielding' is een roman geschreven door Chad Harbach. Het verhaal speelt zich af op Westish College, een kleine universiteit aan de oevers van Lake Michigan. Het boek volgt de levens van vijf personages en draait voornamelijk om het honkbalteam van de universiteit.

Henry Skrimshander is de hoofdpersoon van het verhaal. Hij is een getalenteerde honkbalspeler en wordt gezien als een van de beste korte stoppen in het land. Zijn leven verandert wanneer hij wordt ontdekt door Mike Schwartz, de aanvoerder van het honkbalteam van Westish College. Mike overtuigt Henry om naar Westish te komen en zich aan te sluiten bij het team.

Het boek verkent de thema's ambitie, identiteit en de zoektocht naar perfectie. Henry wordt geconfronteerd met de druk om zijn talent te behouden en zijn prestaties op het veld te verbeteren. Hij wordt ook geconfronteerd met persoonlijke uitdagingen en worstelt met zijn eigen gevoel van eigenwaarde.

Naast Henry volgt het boek ook de levens van de andere personages. Mike Schwartz is een gedreven en toegewijde aanvoerder van het team, maar hij begint te twijfelen aan zijn eigen capaciteiten. Owen Dunne is de homoseksuele kamergenoot van Henry en een briljante schrijver. Hij worstelt met zijn seksualiteit en zijn verlangen om geaccepteerd te worden. Guert Affenlight is de decaan van Westish College en wordt verliefd op Owen, wat leidt tot een complexe en verboden relatie. Pella Affenlight, de dochter van Guert, keert terug naar Westish na een mislukt huwelijk en probeert haar leven opnieuw op te bouwen.

Terwijl de personages worstelen met hun eigen persoonlijke problemen, ontvouwt zich ook een groter verhaal over het honkbalteam van Westish College. Het team heeft jarenlang geen succes gehad, maar met de komst van Henry lijkt alles te veranderen. Ze beginnen te winnen en trekken de aandacht van professionele scouts. Het succes van het team brengt echter ook nieuwe uitdagingen met zich mee en dwingt de personages om hun eigen angsten en onzekerheden onder ogen te zien.

'Art of Fielding' is een meeslepende roman die de lezer meeneemt in de levens van de personages en hun zoektocht naar succes en geluk. Het boek combineert de wereld van honkbal met diepgaande karakterontwikkeling en thema's die resoneren met een breed publiek. Het is een verhaal over ambitie, vriendschap, liefde en de zoektocht naar identiteit.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Chad Harbach - Art of Fielding