Heleen van Royen, Heleen van Royen - De gelukkige huisvrouw

Schrijver:
Titel: De gelukkige huisvrouw
ISBN: 9789086961122
Uitgever: Leeslicht
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 7,10
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Het boek 'De gelukkige huisvrouw' is een roman geschreven door Heleen van Royen. Het verhaal draait om Lea Meyer, een succesvolle en gelukkige vrouw die alles heeft wat ze wil: een liefhebbende echtgenoot, een mooi huis en een succesvolle carrière. Maar wanneer ze zwanger raakt, verandert haar leven drastisch.

Lea wordt geconfronteerd met een moeilijke zwangerschap en worstelt met haar nieuwe rol als moeder. Ze voelt zich gevangen in haar eigen huis en begint langzaam haar grip op de realiteit te verliezen. Haar geestelijke gezondheid verslechtert en ze wordt opgenomen in een psychiatrische instelling.

In de instelling wordt Lea geconfronteerd met haar diepste angsten en demonen. Ze wordt gedwongen om haar verleden onder ogen te zien en te accepteren dat ze niet altijd de gelukkige huisvrouw is geweest die ze leek te zijn. Het boek verkent thema's als moederschap, identiteit en de druk van de maatschappij om aan bepaalde verwachtingen te voldoen.

Terwijl Lea in de instelling verblijft, ontmoet ze medepatiënten die haar helpen om haar weg terug naar de realiteit te vinden. Ze maakt vrienden en leert om te gaan met haar angsten en trauma's. Langzaam maar zeker begint ze haar leven weer op te bouwen en haar rol als moeder te omarmen.

'De gelukkige huisvrouw' is een aangrijpende roman die de lezer meeneemt op een emotionele reis. Het boek behandelt op een eerlijke en rauwe manier de uitdagingen van het moederschap en de druk om aan de verwachtingen van de maatschappij te voldoen. Het laat zien dat het oké is om niet altijd perfect te zijn en dat het belangrijk is om jezelf te accepteren zoals je bent.

Heleen van Royen schrijft met een scherpe pen en weet de lezer te raken met haar eerlijke en directe schrijfstijl. Ze creëert levendige personages en weet hun innerlijke worstelingen op een indringende manier over te brengen. 'De gelukkige huisvrouw' is een boek dat je niet onberoerd zal laten en dat je aan het denken zet over de complexiteit van het leven en de zoektocht naar geluk.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Heleen van Royen, Heleen van Royen - De gelukkige huisvrouw