Rinke van den Brink - de Internationale van de Haat - Rinke van

Schrijver:
Titel: de Internationale van de Haat - Rinke van den Brink
ISBN: 9789062222469
Uitgever: Singel Uitgevers
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 4,75
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Extreem-rechtse partijen zijn helaas niet meer weg te denken uit het politiek spectrum. Toch worden deze partijen en hun kiezers in Nederland na tien jaar politieke deelname nog steeds niet echt serieus genomen. Politici, beleidsmakers en anti-racisten verdringen elkaar weliswaar om hun afschuw uit te spreken over verkiezingssuccessen van extreem-rechts, maar hebben tot nu toe bitter weinig inhoudelijk weerwerk geboden. De kennis over extreem-rechts ontbreekt simpelweg. Dit boek kan daar verandering in brengen: door middel van reportages en interviews met kopstukken en kaderleden geeft Van den Brink een indringend beeld van extreem-rechtse partijen en hun aanhangers in West-Europa. Want het is beter de vijand te kennen dan hem dood te zwijgen. De internationale van de haat portretteert zichzelf.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Rinke van den Brink - de Internationale van de Haat - Rinke van den Brink Rinke van den Brink - de Internationale van de Haat - Rinke van den Brink Rinke van den Brink - de Internationale van de Haat - Rinke van den Brink Rinke van den Brink - de Internationale van de Haat - Rinke van den Brink