I. Merkies, K. Sanders - Vantoen.nu - Wegwijzer in de elemen

Schrijver:
Titel: Vantoen.nu - Wegwijzer in de elementaire meetkunde
ISBN: 9789031507658
Uitgever: Spectrum
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 8,90
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Vantoen.nu - Wegwijzer in de elementaire meetkunde 90e druk is een boek van I. Merkies uitgegeven bij Uitgeverij het Spectrum. ISBN 9789031507658

Dit boek is bestemd voor allen die met de meetkunde in aanraking komen, en in het bijzonder voor diegenen voor wie deze kennismaking niet tot de prettigste ervaringen behoort.
In de school praktijk mondt de beoefening van de meetkunde uit in de 'vaardigheid' vraagstukken op te lossen. Het is daarbij dat de leerling vaak op grote moeilijkheden stuit, vooral bij het huiswerk, omdat van hem wordt verwacht dat hij alle elementen van de stof steeds blijft beheersen. Hem ontbreekt een ''wegwijzer' die hem op het goede spoor kan brengen en met de hulp waarvan hij zelf kan ontdekken maar zijn moeilijkheid ligt en waar zijn kennis tekortschiet.
In deze leemte kan dit boek voorzien. Het is zo opgebouwd dat het een hulp kan zijn bij alle fasen van het studeerproces - vinden, terugvinden, ordenen, vergelijken, verhelderen, begrijpen, memoriseren. Daardoor is het ook hanteerbaar voor iedereen, ook voor zwakke leerlingen, zittenblijvers ... en hun ouders.
Een handige en prettige meetkunde gids als deze kan een eind maken aan de 'meetkunde ellende', waaronder al te veel leerlingen leiden.

Over de auteurs: L. Merkies was aanvankelijk werkzaam in de uitgeverij, maar ging over naar het onderwijs en behaalde de akte wiskunde. Door zijn speciale belangstelling voor de didactiek van mij in contact met zijn medeauteur.
K. Sanders heeft diverse beroepen uitgeoefend. Hij is thans bij het onderwijs werkzaam. Hij publiceerde de brochure gedachten over het nieuwe schoolboek.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

I. Merkies, K. Sanders - Vantoen.nu  -   Wegwijzer in de elementaire meetkunde