Wilkin van de Kamp W. - Identiteit - Wie je bent in Christus -

Schrijver:
Titel: Identiteit - Wie je bent in Christus - serie 3 - Live in Love - De open armen theologie van Jezus
Taal: Nederlands
Uitgever: 2019 Stichting Vrij Zijn
Bijzonderheden: 1e druk - paperback met flappen nieuw. 240 blz.
Prijs: € 8,65 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Als je bent thuisgekomen bij de Vader, kun je ook thuiskomen bij jezelf: je mag leren van jezelf te houden, zoals God van jou houdt. Jezus noemt dit ‘wonen in zijn liefde’ (live in love). Alleen in Nederland gingen er al meer dan 250.000 boeken van zijn hand over de toonbank. Toch schreef Wilkin van de Kamp niet eerder een boek waarin de onvoorwaardelijke liefde van God zo aangrijpend beschreven wordt: Jezus ontvangt zondaars en eet met hen voordat zij zich bekeerd hebben. De religieuze leiders zijn woedend en veroordelen Hem hierom. Als antwoord vertelt Hij hen het verhaal van de jongste en de oudste zoon die samen thuis mo­gen komen bij de Vader. Als je bent thuisgekomen bij de Vader, kun je ook thuiskomen bij jezelf: je mag leren van jezelf te houden, zoals God van jou houdt. Jezus noemt dit ‘wonen in zijn liefde’ (live in love). Maar hoe doe je dit? Alles verandert als je weet wie je bent in Christus. Jezus nodigt je uit voor een nieuwe omhelzing en een kus van zijn Vader om te gaan wonen in het huis van Liefde. Laat je door Wilkin meenemen in zijn worsteling om de open ar­men theologie van Jezus werkelijkheid te zien worden in ons leven en in de Kerk van Jezus. Een hoopvolle boodschap voor de Kerk van vandaag.
Verder lezen

BoekenZoeken uit Lisse

zakelijk

Logo BoekenZoeken

Hartelijk dank voor uw bestelling. Bezoek ook onze Facebookpagina:
https://www.facebook.com/BoekenZoeken. Een "like" wordt zeker gewaardeerd.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Wilkin van de Kamp W. - Identiteit - Wie je bent in Christus - serie 3 - Live in Love - De open armen theologie van Jezus Wilkin van de Kamp W. - Identiteit - Wie je bent in Christus - serie 3 - Live in Love - De open armen theologie van Jezus Wilkin van de Kamp W. - Identiteit - Wie je bent in Christus - serie 3 - Live in Love - De open armen theologie van Jezus Wilkin van de Kamp W. - Identiteit - Wie je bent in Christus - serie 3 - Live in Love - De open armen theologie van Jezus

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenZoeken

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenZoeken
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    Boekenzoeken
    Kamer van Koophandel nummer: 65916646
    NL001491916B54
    https://www.facebook.com/BoekenZoeken
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenZoeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenZoeken vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenZoeken kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.