Allende - EVA Luna

Schrijver:
Titel: EVA Luna
ISBN: 9788401422515
Uitgever: Plaza & Janes S.A.
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 7,80
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
EVA Luna is een roman geschreven door de Chileense schrijfster Isabel Allende. Het boek vertelt het verhaal van Eva Luna, een jonge vrouw die opgroeit in Zuid-Amerika en haar leven vol avontuur, liefde en tragedie.

Het verhaal begint met de geboorte van Eva Luna in een door oorlog verscheurd land. Ze groeit op in een arme buurt en leert al snel de harde realiteit van het leven kennen. Eva heeft een levendige verbeelding en een talent voor verhalen vertellen, wat haar helpt om te ontsnappen aan de moeilijkheden van haar dagelijkse leven.

Als Eva ouder wordt, ontmoet ze Rolf Carle, een Europese immigrant die haar introduceert in een wereld van kunst en literatuur. Ze wordt verliefd op Rolf en samen beginnen ze een nieuw leven in een afgelegen dorp. Hier begint Eva haar carrière als schrijfster en ontdekt ze haar ware passie.

Eva's leven neemt echter een dramatische wending wanneer Rolf wordt ontvoerd en vermoord door een politieke groepering. Eva wordt gedwongen om te vluchten en belandt in een revolutionaire beweging, waar ze haar talent voor verhalen vertellen gebruikt om mensen te inspireren en te mobiliseren.

Tijdens haar reis ontmoet Eva verschillende kleurrijke personages, zoals de excentrieke Mevrouw Mimi, de mysterieuze Huberto Naranjo en de charismatische guerrillaleider Riad Halabi. Elk van deze ontmoetingen vormt Eva's leven en helpt haar om haar eigen identiteit en kracht te ontdekken.

EVA Luna is niet alleen een verhaal over Eva's persoonlijke reis, maar ook een weerspiegeling van de politieke en sociale realiteit van Zuid-Amerika in die tijd. Allende weeft historische gebeurtenissen en politieke onrust naadloos in het verhaal, waardoor de lezer een dieper begrip krijgt van de complexiteit van de regio.

Het boek is geschreven in Allende's kenmerkende stijl, met levendige beschrijvingen, poëtische taal en een sterke nadruk op de kracht van verhalen. Allende creëert een kleurrijke en meeslepende wereld vol personages die de lezer zullen betoveren en inspireren.

EVA Luna is een boek over liefde, verlies, veerkracht en de kracht van verhalen. Het is een meeslepende roman die de lezer meeneemt op een emotionele reis door het leven van een buitengewone vrouw. Allende's meesterlijke vertelkunst en haar vermogen om complexe thema's te verkennen maken dit boek een absolute aanrader voor liefhebbers van literatuur.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.