Douwe J. Bosga - De schouwende mens - Ankertjes - Ankertjesseri

Schrijver:
Titel: De schouwende mens - Ankertjes - Ankertjesserie 106
ISBN: 9789020208009
Uitgever: Vbk Media
Bijzonderheden: Conditie: Redelijk
Prijs: € 6,30
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Schouwen is een vermogen om waar te nemen en is zowel bij mens als dier aanwezig. Het schouwen is niet gebonden aan onze zintuigen, maar vormt wel de basis van onze zintuiglijke waarneming. De ogen zijn het instrument waardoor we materie waarnemen. De schrijver behandelt het (vermogen tot) schouwen duidelijk en uitvoerig: aan de orde komen onder andere telepathie, helderziendheid, helderhorendheid, helderruikendheid, helderwetendheid, inspiratie en helderproevendheid. Ook het parapsychologisch onderzoek naar het schouwen wordt beschreven; bovendien wordt een aantal gevallen van paranormale waarneming nader uiteengezet. Een hoofdstuk over de theorievorming omtrent het schouwen vormt het sluitstuk van dit Ankertje. Buitenzintuiglijke waarneming en paranormale vermogens worden vaak ‘bovennatuurlijk’ genoemd. Ten onrechte, zo blijkt uit de inhoud. Ze zijn niet bovennatuurlijk, alleen weten wij nog zo weinig van de werkelijkheid om ons heen. Deze vermogens en verschijnselen kunnen goed verklaard worden en de schrijver doet dat op overtuigende manier.














Dit Ankertje is het eerste in een serie uitgaven binnen de Ankertjesreeks onder de naam Panorama der parapsychologie. Deze boekjes behandelen verschillende thema’s op het gebied van paranormale verschijnselen, zoals spiritisme, toeval, poltergeesten, reïncarnatie en paranormale genezing.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Douwe J. Bosga - De schouwende mens - Ankertjes - Ankertjesserie 106