E L James - Vijftig tinten grijs

Schrijver:
Titel: Vijftig tinten grijs
ISBN: 9789044624342
Uitgever: Prometheus
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 8,75
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Vijftig tinten grijs is het eerste deel van de erotische trilogie geschreven door E L James. Het boek vertelt het verhaal van Anastasia Steele, een onervaren studente, en Christian Grey, een succesvolle zakenman met een voorliefde voor BDSM.

Anastasia wordt door haar vriendin gevraagd om een interview af te nemen met Christian Grey, een mysterieuze en aantrekkelijke man. Tijdens het interview voelt Anastasia zich onmiddellijk aangetrokken tot Christian en ze raakt geïntrigeerd door zijn dominante persoonlijkheid. Christian, die een voorliefde heeft voor controle en macht, is op zijn beurt gefascineerd door Anastasia's onschuld en onervarenheid.

Na het interview ontstaat er een intense en complexe relatie tussen Anastasia en Christian. Anastasia wordt geïntroduceerd in de wereld van BDSM, waarbij Christian haar introduceert in zijn duistere verlangens en seksuele fantasieën. Hoewel Anastasia aanvankelijk terughoudend is, wordt ze steeds meer betrokken bij Christians wereld en ontdekt ze haar eigen seksualiteit.

Het boek verkent de dynamiek tussen Anastasia en Christian, waarbij ze worstelen met hun eigen verlangens en grenzen. Anastasia wordt geconfronteerd met de uitdagingen van het omgaan met Christians dominante persoonlijkheid en zijn behoefte aan controle. Ze moet beslissen of ze bereid is om zich over te geven aan zijn verlangens en de grenzen van haar eigen comfortzone te verleggen.

Vijftig tinten grijs is een sensueel en provocerend boek dat de lezer meeneemt in een wereld van seksuele ontdekking en verlangen. Het verkent thema's als macht, controle en de complexiteit van menselijke relaties. Het boek heeft wereldwijd veel aandacht gekregen vanwege de expliciete seksuele inhoud en heeft een grote schare fans verzameld.

Hoewel het boek kritiek heeft gekregen vanwege de manier waarop BDSM wordt gepresenteerd en de relatie tussen Anastasia en Christian, heeft het ook een belangrijke rol gespeeld in het bespreekbaar maken van seksualiteit en het doorbreken van taboes. Het heeft geleid tot een bredere acceptatie en openheid over seksuele verlangens en fantasieën.

Vijftig tinten grijs is een boek dat lezers meesleept in een wereld van verleiding, passie en seksuele ontdekking. Het is een boek dat zowel voorstanders als critici heeft, maar ongetwijfeld een blijvende impact heeft gehad op het literaire landschap en de manier waarop we praten over seksualiteit.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

E L James - Vijftig tinten grijs E L James - Vijftig tinten grijs