Brandt, Willem. (Illustraties en omslag J.F. Doeve) - HET GEHEI

Schrijver:
Titel: HET GEHEIM
ISBN: n.v.t.
Taal: Nederlands
Uitgever: W. van Hoeve 's-Gravenhage z.j. (= 1960)
Bijzonderheden: Hardback, hardcover. Ingenaaid, in groen-/bruinkleurige linnen band, met goudletterindruk (op de rug) en tekening van zwaard met prikkeldraad op het voorplat. Met kamptekeningen (zw/w). Met stofomslag. Pg's. 35. Conditie: zeer goed, best
Prijs: € 8,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Iets uit/ over dit boek.
'Het is een afschuwelijke gedachte jarenlang met en naast elkaar binnen celmuren en achter prikkeldraad te leven, gevangen, letterlijk vrijwel naakt juitgekleed en zonder enig bezit, - en dan te weten dat er ergens een geheim bestaat: het geheim dat iemand anders, een mee-gevangene, kent en waar je zelf nietv achter kunt komen. Tenslotte, na vele grauwe en ellendige jaren lotgenootschap, tenslotte weet je alles van elkaar.
Er kunnen geen geheimen meer bestaan tussen mensen die op het randje van de dood op een stenen celvloer leven of in de modder van een concentratiekamp.
Dat kamp lag ergens op Sumatra, in het eilandenrijk dat toen nog Nederlands-Indië heette.

' "Het geheim" werd geschreven in opdracht van de Nederlandse Radio Unie en op 5 mei 1960 in het
Nationaal Programma voorgedragen door Paul Steenbergen'.
Verder lezen

BOOKS TO DESIRE uit Zaltbommel

particulier

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Brandt, Willem. (Illustraties en omslag J.F. Doeve) - HET GEHEIM Brandt, Willem. (Illustraties en omslag J.F. Doeve) - HET GEHEIM Brandt, Willem. (Illustraties en omslag J.F. Doeve) - HET GEHEIM Brandt, Willem. (Illustraties en omslag J.F. Doeve) - HET GEHEIM Brandt, Willem. (Illustraties en omslag J.F. Doeve) - HET GEHEIM Brandt, Willem. (Illustraties en omslag J.F. Doeve) - HET GEHEIM Brandt, Willem. (Illustraties en omslag J.F. Doeve) - HET GEHEIM

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BOOKS TO DESIRE

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BOOKS TO DESIRE
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en BOOKS TO DESIRE een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BOOKS TO DESIRE vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BOOKS TO DESIRE kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.