Esmeraida Van Boon - Arabisch Labyrint

Schrijver:
Titel: Arabisch Labyrint
ISBN: 9789035137622
Uitgever: Bert Bakker
Bijzonderheden: Conditie: Redelijk
Prijs: € 6,30
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Het is augustus 2001 als Esmeralda als jonge studente Arabisch voor het eerst aankomt in Egypte, waar ze kennismaakt met een voor haar totaal nieuwe cultuur. Tien jaar later loopt ze met cameraploegen door de rokende puinhopen van Bagdad om verslag te doen van de aanslagen in Irak en verslaat ze het nieuws over de Egyptische revolutie vanaf het roerige Tahrirplein in Ca?ro.
In Vertrouw op Allah, maar bind wel je kameel vast laat Van Boon zien hoe ze zich in de jaren daartussen staande heeft leren houden in deze wereld van nieuwsgierige mannen, dubbele standaarden en bureaucratische doolhoven.
Vanaf dag ??n noteerde ze haar belevenissen en ontmoetingen in notitieblokken en dagboeken. De bizarre, ontroerende en grappige gebeurtenissen die ze tijdens haar jarenlange verblijf in het Midden-Oosten meemaakte, heeft ze nu eindelijk verwerkt tot een reeks schitterende verhalen. Vertrouw op Allah, maar bind wel je kameel vast is een persoonlijk verhaal van een jonge westerse vrouw in de soms mysterieuze en vooral fascinerende Arabische wereld.
Esmeralda van Boon (1977) is arabiste en journaliste. In 2006 zette ze een mediakantoor op in Ca?ro. Vanuit Ca?ro was ze verslaggever, tolk en producer voor onder meer Nieuwsuur, vpro, nrc Handelsblad en de nos. In 2011 presenteerde ze de serie Voorbij de Arabische Lente voor de ntr.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Esmeraida Van Boon - Arabisch Labyrint