Cela, Camilo José - Familie van Pascual Duarte

Schrijver:
Titel: Familie van Pascual Duarte
ISBN: 9789029038348
Taal: Nederlands
Uitgever: Meulenhoff
Bijzonderheden: 1990, paperback, goed exemplaar
Prijs: € 4,50
Verzendkosten: € 4,20 (binnen Nederland)
Meer info:
9029038349.
De familie van Pascual Duarte is het verhaal van een Spaanse boer - die geboren is in een brutale wereld vol armoede, haat en ontberingen - dat hij vertelt vanuit zijn gevangeniscel waar hij wacht op zijn terechtstelling voor de moorden die hij pleegde. Ondanks zijn barbaarse en wrede impulsen behoudt Pascual een kinderlijke kijk op de wereld en een aangrijpend verlangen om te begrijpen wat hem tot zijn bloedige pad bracht.

Uitgebracht in hetzelfde jaar als De vreemdeling van Camus, en dikwijls hiermee vergeleken, leunt De familie van Pascual Duarte qua toon dichter aan bij het werk van Curzio Malaparte en Louis-Ferdinand Céline.
Verder lezen

Ann d'er Winkel

zakelijk

Ann d'er Winkel uit Driebergen-Rijsenburg

Logo Ann d'er Winkel

De getoonde portokosten bij het boek zijn de portokosten per bestelling in Nederland voor thuisbezorging. Bestellingen worden, na betaling, verstuurd tijdens openingsdagen. Portokosten worden per bestelling gerekend en niet per boek. Ophalen in Driebergen is ook mogelijk (graag vermelden bij bestellen) Retourkosten voor koper. Kijk bij www.annderwinkel.nl voor meer informatie.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Cela, Camilo José - Familie van Pascual Duarte