Francois Lelord - Hectors Reise oder die Suche nach dem Glück

Schrijver:
Titel: Hectors Reise oder die Suche nach dem Glück
ISBN: 9783492045285
Uitgever: Piper Verlag Gmbh
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 10,10
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Hectors Reise oder die Suche nach dem Glück is een roman geschreven door Francois Lelord. Het boek vertelt het verhaal van Hector, een succesvolle psychiater die zich afvraagt wat het betekent om gelukkig te zijn. Ondanks zijn succesvolle carrière voelt Hector zich onvoldaan en besluit hij op een reis te gaan om het geheim van geluk te ontdekken.

Tijdens zijn reis ontmoet Hector verschillende mensen die elk hun eigen kijk op geluk hebben. Hij bezoekt landen als China, Afrika en de Verenigde Staten en komt in aanraking met verschillende culturen en levenswijzen. Door met deze mensen te praten en hun verhalen te horen, begint Hector langzaam maar zeker inzicht te krijgen in wat geluk voor hem betekent.

Gedurende zijn reis wordt Hector geconfronteerd met verschillende uitdagingen en obstakels. Hij wordt geconfronteerd met armoede, geweld en onrechtvaardigheid, maar ontdekt ook de kracht van vriendschap, liefde en mededogen. Langzaam maar zeker begint Hector te begrijpen dat geluk niet iets is wat je kunt vinden, maar iets wat je zelf kunt creëren.

Het boek is geschreven in een eenvoudige en toegankelijke stijl, waardoor het gemakkelijk te lezen is. Lelord weet op een luchtige en humoristische manier serieuze thema's aan te snijden, waardoor het verhaal zowel vermakelijk als diepgaand is. Het boek zit vol met wijze levenslessen en inzichten, maar blijft tegelijkertijd licht en verfrissend.

Hectors Reise oder die Suche nach dem Glück is een boek dat je aan het denken zet over de betekenis van geluk en wat echt belangrijk is in het leven. Het laat zien dat geluk niet afhankelijk is van materiële bezittingen of externe omstandigheden, maar vooral te maken heeft met innerlijke tevredenheid en verbondenheid met anderen.

Het boek is een inspirerend en hartverwarmend verhaal dat je aanmoedigt om na te denken over je eigen zoektocht naar geluk. Het herinnert ons eraan dat geluk niet iets is wat we buiten onszelf moeten zoeken, maar iets wat we in onszelf kunnen vinden. Hectors Reise oder die Suche nach dem Glück is een boek dat je met een glimlach op je gezicht achterlaat en je inspireert om het leven ten volle te omarmen.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Francois Lelord - Hectors Reise oder die Suche nach dem Glück Francois Lelord - Hectors Reise oder die Suche nach dem Glück