Thomas, D. - 200 quiltpatronen / druk 1

Schrijver:
Titel: 200 quiltpatronen / druk 1
ISBN: 9789057649004
Uitgever: Librero Nederland b.v.
Bijzonderheden: 128pp, paperback
Prijs: € 10,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Al honderden jaren worden stukjes stof aan elkaar genaaid om grotere lappen te maken of kleding te hergebruiken. Hieruit ontstond het quilten; quilters knipten grote stukken stof expres kapot om de kleinere stukjes aan elkaar te naaien in een patroon dat ze mooi vonden. Dit is de oorsprong van het patchwork zoals we het tegenwoordig kennen. Het aan elkaar naaien van stof is al jaren een populaire techniek om decoratieve en handige quilts te maken.
In dit boek doet u inspiratie op om uw eigen quilts te creëren, waarbij u van kleine stukken stof unieke quilts, wandkleden en tassen kunt maken in een caleidoscoop van kleuren in zowel moderne als traditionele ontwerpen. Ontdek hoe u met simpele vierkanten en schaakborden tot gedetailleerde sterren op nieuwe manieren kleuren en patronen kunt combineren. De 200 quiltpatronen in dit boek (inclusief veel originele ontwerpen evenals traditionele patronen) worden als vierkant beschreven. Het is gemakkelijk ze te combineren met andere patronen om een prachtige grote of kleine quilt te maken.
Verder lezen

Pakjeshuis30 uit Arnhem

particulier

Logo Pakjeshuis30

Welkom bij Pakjeshuis30!
Wij hebben een ruim aanbod in tweedehands boeken. De boeken verkeren in zeer goede / nieuwstaat. Indien een boek beschadig is zal dit duidelijk vermeld staan en zijn foto's van de beschadiging toegevoegd.
Indien u interesse heeft in meerdere boeken, dan kunt u ons een mail sturen om een setprijs inclusief verzendkosten aan te vragen.
Wij streven er naar om uw mail binnen een halve werkdag te beantwoorden. Bestellingen die voor 16:00 uur geplaatst en betaald zijn, zullen nog dezelfde dag verzonden worden.
De levertijd van de boeken is afhankelijk van de gekozen verzendwijze/ vervoerder.
Voor vragen en/of opmerkingen kunt u ons mailen op pakjeshuis30@gmail.com
Ons aanbod wordt regelmatig aangevuld!
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Thomas, D. - 200 quiltpatronen / druk 1 Thomas, D. - 200 quiltpatronen / druk 1

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Pakjeshuis30

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Pakjeshuis30
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Pakjeshuis30 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Pakjeshuis30 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Pakjeshuis30 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.