Huib Broekhuis - Beyond MBA

Schrijver:
Titel: Beyond MBA
ISBN: 9789462200852
Uitgever: Academic Service
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 7,00
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Het MBA-denken heeft zijn beste tijd gehad. Succesvolle bedrijven van de toekomst doen het anders. Beyond MBA helpt leiders van nu de bedrijven van de toekomst te creëren. Dit vraagt om een betere balans tussen purpose en profit, een hoger bewustzijn en het toepassen van praktische leiderschapsprincipes die helpen om het beste in mensen naar boven te halen.

Centrale thema's daarbij zijn omgaan met energie, het vermogen om los te laten, en winst als uitkomst in plaats van als doel. Verwacht geen driestappenmethode, maar een boek dat aanzet tot denken en reflectie en een appel doet op de bijdrage die jij als leider wilt leveren aan een betere wereld.

In dit boek beschrijft de auteur zijn ervaringen, inzichten, ideeën en deelt hij zijn eigen fouten en successen in de zoektocht naar wat Beyond MBA precies betekent en inhoudt en waar het toe kan leiden: gelukkige medewerkers, hogere productiviteit, enthousiaste klanten en een betere wereld.

Huib Broekhuis
Huib Broekhuis is directeur/eigenaar van vds Training Consultants. Bij zijn internationaal actieve beweging Go Beyond mba zijn ruim duizend leiders betrokken.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Huib Broekhuis - Beyond MBA