Th. van Os - Borstendraagster

Schrijver:
Titel: Borstendraagster
ISBN: 9789029562171
Uitgever: Singel Uitgevers
Bijzonderheden: Conditie: Redelijk
Prijs: € 4,10
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Borsten: sla een tijdschrift open en ze springen je in betoog, zet de tv aan en ze dansen je tegemoet. Als je de wereld mag geloven zijn ze het belangrijkste wat een vrouw heeft. Stel je dan een mes voor, dat een borst wegsnijdt. Stel je dan ook voor dat die vrouw een erfelijke aanleg kan hebben om ook in haar andere borst kanker te krijgen en ook nog daar diep in haarzelf waar ze de eicellen aanmaakt waarmee ze een dochter kreeg aan wie ze misschien wel diezelfde aanleg doorgegeven heeft.
Borstendraagster vertelt het verhaal van Aggie van der meer, haar moeder, haar dochter en de mogelijkheid van een erfelijke aanleg voor borst- en eierstokkanker. Borstendraagster gaat over angst en ziekte en de dagelijkse werkelijkheid van een afdeling klinische genetica en haar doktoren. De roman neemt je mee van vergaderingen en poliklinieken naar operatiekamers en ziekenzalen. Het neemt je langzaam op in de machinerie en eeuwige mobiliteit van een immens Medisch Universitair Centrum dat groeit, alsmaar groeit, waar Aggie en haar familie tussen verbouwingen en omleidingen hun weg zoeken - en wij allen met hen - terwijl de vrolijk geelgeschilderde car-rouseldeuren van het ziekenhuis stokken en draaien.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Th. van Os - Borstendraagster